Fotballryktene: – Klausul kan gjøre at Chelsea får Lukaku på billigsalg

Og nå kan Gareth Bale ende opp i Manchester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med kun noen få kamper igjen av sesongen, er forberedelsene til en hektisk sommer for lengst i gang hos storklubbene. Avisspaltene er fulle av ferske fotballrykter, og her får du de ferskeste!

Takket være utallige klausuler i kontrakten som gjorde at Romelu Lukaku i sin tid ble Everton-spiller, kan Chelsea komme til å få den belgiske kraftspissen på salg i sommer.

Dette var Premier League-rundens herligste dominoeffekt

Ifølge Daily Mail ble det lagt inn et utvalg av finansielle klausuler og prestasjonsrelaterte bonuser i den originale avtalen som ble underskrevet da Lukaku forlot Stamford Bridgte til fordel for Everton for to år siden.

De prestasjonsrelaterte bonusene kan føre til at Everton må betale Chelsea mer enn de 28 millioner pundene (rundt 327 millioner norske kroner) de betalte for ham i 2014. Dermed kan London-klubben hente ham tilbake for en redusert pris.

Everton har opprinnelig satt en prislapp på 22-åringen på på 65 millioner pund ( 759 millioner kroner).

At Gareth Bale angivelig skal være misfornøyd med sparkingen av Rafa Benítez har ført til at ryktene om en retur til Premier League igjen har skutt fart. Denne gangen er det The Sun som kan melde om en sensasjonell overgang til enten Manchester City eller Manchester United. Avisen siterer Tuttomercatoweb på at waliseren kommer til å takke nei til et nytt kontraktsforslag fra Real Madrid for å signere med én av de to Manchester-klubbene.

Arsenal forbereder seg på at en rekke av klubbens såkalte egenproduserte spillere kan forsvinne i sommer. Aaron Ramsey, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs, Calum Chambers og Carl Jenkinson er spillere som det ifølge Daily Mail kan være aktuelt for «The Gunners» å selge etter sesongen. Dermed må de på jakt etter nye britiske talenter under 23 år. Fulhams Ryan Sessegnon og Leicesters Ben Chilwell er to spillere som Arsenal har i kikkerten og som det kan bli aktuelt å hente inn dersom noen av de ovennevnte forsvinner.

James Rodriguez linkes stadig til Manchester United. Ifølge Guillem Balague, som er Sky Sports ekspert på spansk fotball, skal Real Madrid være klar for å selge 24-åringen.

– Alt jeg kan si er at Real Madrid er mer en villig til å selge ham dersom den rette summen kommer på bordet, sier Balague til Sky Sports.

Dermed kan er overgang til United i sommer plutselig bli veldig aktuelt. Prislappen skal ligge på 60 millioner pund, vel 700 millioner kroner.

24-åringen – som var en åpenbaring under VM i Brasil i 2014 – skal visstnok ha et anstrengt forhold til Real-trener Zinedine Zidane, skriver Sunday Express.

Ousmane Dembélé skal være ønsket av nesten alle de største klubbene i verden. Tidligere denne uken ble han også koblet til serieleder Leicester. Nå har også Tottenham meldt sin interesse for det franske stjerneskuddet. Ifølge det franske nettstedet France football har Spurs allerde innledet samtaler med Dembélés agent. 18-åringen har scoret 12 mål på 21 kamper for Rennes i Ligue 1 denne sesongen.

Spurs gir seg trolig ikke med dette. For de skal også ha sett seg ut Bournemouth-spissen Callum Wilson. Det melder The Sun onsdag. Wilson ødela det fremre korsbåndet i høyre kne i september i fjor og gjorde comeback mot Aston Villa i helgen. Også West Ham skal være interessert i 24-åringen, som scoret 20 mål for Bournemouth forrige sesong.