Cristiano Ronaldo scoret hat trick og senket Wolfsburg på egen hånd

Superstjernen sendte Real Madrid til semifinalen i Mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid-Wolfsburg 3-0, 3-2 sammenlagt

Se Sportsnyhetene: Du får alle Mesterliga-målene i videovinduet over!

Real Madrid er klare for semifinalen i Mesterligaen etter å ha slått Wolfsburg 3-0 tirsdag kveld.

Cristiano Ronaldo ble den store helten. Superstjernen var ustoppelig og scoret alle målene. Etter kampen ble Real Madrids nummer sju hyllet av trener Zinedine Zidane som verdens beste.

– Cristiano Ronaldo viser hva han er. Han er verdens beste spiller, og han gjorde det som gjør ham til en spesiell spiller. Men han trenger laget for å gjøre det han gjør. Og han må snakke om alt spillerne har gjort sammen. Men det er klart at ikke alle kan score tre mål, sier Zidane ifølge Sport.

To mål på ett og et halvt minutt
Wolfsburg rystet Real Madrid og vant 2-0 på hjemmebane i den første kvartfinalekampen i Mesterligaen, men Cristiano Ronaldo sørget kjapt for å sette en støkk i tyskerne i returkampen tirsdag.

Etter et kvarters spill fikk portugiseren stå umarkert på bakerste stolpe, og hadde en svært enkelt jobb med å ekspedere Daniel Carvajals innlegg i mål.

Ett og et halvt minutt senere ble det enda mer jubel på samme mann, da Cristiano Ronaldo raget høyest i lufta og sørget for 2-0 etter en corner fra Toni Kroos.

Det var superstjernens 15. mål på ti Mesterliga-kamper denne sesongen.

Trodde han scoret
Etter den raske Ronaldo-dobbelen roet kampen seg, men etter 65 minutters spill strakk Sergio Ramos og Real Madrid-spillerne armene i været igjen.

Stopperen raget høyet i luften på en corner, og «alle» så ballen i mål. Men utrolig nok traff ballen stolpen og rullet langs dødlinja, før Wolfsburg-keeper Diego Benaglio på mirakuløst vis fikk hindret scoring.

Frispark-perle
Det klarte han ikke etter 77 minutter. Cristiano Ronaldo stilte seg opp for å ta frispark fra 25 meter, og målkongen skuffet ikke et hjemmepublikum som så på med sitrende forventning.

Portugiseren fyrte løs, ballen fant veien gjennom et hull i Wolfsburg-muren og Benaglio var sjanseløs. Dermed kunne han juble for sin 16. Mesterliga-scoring denne sesongen.

Rekorden for antall scoringer i løpet av én Champions League-sesong lyder på 17 mål. Den satte Cristiano Ronaldo selv i 2013/14-sesongen.

Nå har han to semifinalekamper, og potensielt en finale, på å både tangere og forbedre sin utrolige rekord.