Åttemålsfest for FKH - hat trick-helt for LSK

Se sammendrag fra tirsdagens cupkamper.

Haugesund var i målhumør i cupens 1. runde. Hele åtte mål scoret eliteserielaget da Stord ble slått 8-1 foran 1250 tilskuere. Lillestrøm kom seg også videre etter 4-1 mot Aurskog-Høland.

Åttemålsfest
Filip Kiss ga FKH ledelsen etter ti minutter, men annendivisjonslaget utlignet ved Simen Grov etter drøye halvtimen. William Troost-Ekong sørget imidlertid for at Mark Dempseys lag gikk til pause med ledelse.

Derrick Mensah, Ibrahim Shuaibu (2), Kwame Karikari (2) og et selvmål fra Mads Granheim sørget for at Haugesund rakk å score åtte mål på veien til 2. runde.

Vertenes Anders Grindheim Njøs ble utvist for to gule kort etter 72 minutter på stillingen 1-3. Da raknet Stord.

Se kampsammendrag i videovinduet øverst!

Hat trick-helt
Lillestrøm måtte lenge slite mot tredjedivisjonslaget Aurskog-Høland. LSK tok ledelsen da Árni Vilhjálmsson var på farten etter bare sju minutter. Islendingen scoret etter et flott raid av Mohamed Ofkir på venstrekanten. Det skulle imidlertid bli skikkelig cupstemning på Høland stadion da Martin Vestreng sensasjonelt utlignet etter en knapp halvtime.

Noen cupbombe ble det ikke. Først scoret Vilhjalmsson sikkert på straffe etter 62 minutter, før Bassel Jradi ordnet 3-1 like etter på en retur. Helt mot slutten sørget Vilhjalmsson for 4-1-seier med nok et straffespark. Dermed ble han hat trick-helt.