BYTTER BEITE?: Sergio Ramos skal være et av Antonio Contes overgangsmål denne sesongen. FOTO: Scanpix
BYTTER BEITE?: Sergio Ramos skal være et av Antonio Contes overgangsmål denne sesongen. FOTO: Scanpix Foto: Albert Gea

Fotballryktene: – Chelsea går etter Sergio Ramos

Og La Liga-klubber ønsker Martin Ødegaard på lån.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med kun noen få kamper igjen av sesongen, er forberedelsene til en hektisk sommer for lengst i gang hos storklubbene. Avisspaltene er fulle av ferske fotballrykter, og her får du de ferskeste!

Antonio Conte ønsker å sette sitt preg på Chelsea når han tar over roret i sommer. Italieneren leter på øverste hylle etter forsterkninger, og Real Madrids Sergio Ramos skal være blant spillerne på ønskelisten. Dersom de kongeblå skulle slå kloa i 30-åringen, vil Branislav Ivanovic forsvinne med Roma som mest sannsynlig destinasjon, skriver Corriere dello Sport.

Også Mirror melder om Ivanovic til Roma, men de mener å vite at Chelsea ønsker en byttehandel. Conte skal være en beundrer av belgiske Radja Nainggolan og en avtale der disse spillerne bytter beite skal være både mulig og ønskelig for begge parter, hevder avisen.

Vi holder oss i Chelsea-leieren. For mens Telegraph melder at Arsene Wenger har Leicesters stjerneskudd N'golo Kanté i kikkerten, mener Mirror at det kan bli en drakamp mellom Wenger og Conte om sensasjonsspilleren denne sommeren.

Dessuten ligger ikke keeper-kabalen til å gå opp neste sesong for Chelsea. Thibaut Courtois ønsker seg nemlig til Real Madrid, mens Asmir Begovic også vil vekk med mindre han blir satset på som førstekeeper, skriver Telegraph.

Manchester United får konkurranse om Benficas unge landslagsspiller Renato Sanches. Det har lenge vært klart av United ønsker midtbanespillerens tjenester, men også Arsenal skal ha latt seg imponere av unggutten med rastafletter, i følge Daily Mail.

Supertalentet Rodrigo Betancur er ettertraktet og kan forlate River Plate i sommer. Arsenal og Real Madrid skal ha vært de hissigste frampå foreløpig i jakten på den 18 år gamle offensive midtbanespilleren, mener ESPN.

Liverpool-supporterne kan dessuten vente seg en aktiv sommer på overgangsfronten. Bayern Münchens styreformann Karl-Heinz Rummenigge er villig til å la Marie Götze bli gjenforent med sin gamle trener Jürgen Klopp på Anfield, skriver Daily Star.

Guardian har fått det for seg at Borussia Mönchenglabachs 20 år gamle midtbanespiller Mahmoud Dahoud også skal stå høyt på Klopps handleliste. Prislappen lyder 30 millioner pund.

Ipswichs unggutt Andre Dozzell er ønsket av mange, men Liverpool skal ha et forsprang på de andre lagene for å kapre hans underskrift, i følge Daily Mirror.

Manchester City kommer ei heller til å ligge på latsiden i sommer. Aymeric Laporte har lenge vært linket til de lyseblå, og det forventes at de må betale 35 millioner pund for baskeren som tjener til salt i grøten i Athletic. Daily Mirror omtaler saken.

Denne sesongen kjemper Martin Ødegaard for opprykk fra spansk nivå tre til to med andrelaget til Real Madrid. Neste sesong kan det dog se annerledes ut. La Liga-klubbene Rayo Vallecano og Getafe ønsker nordmannen på lån, skriver Tuttomercatoweb. Det blir unektelig spennende å se hva som skjer med unggutten denne sommeren.

Atletico Madrid er kanskje verdens beste lag defensivt og slipper knapt inn mål. En av hovedgrunnene til det, José Maria Gimenez, kan forsvinne til sommeren. Real Madrid er ivrig etter å verve mannen fra Uruguay, og må regne med å punge ut om lag 60 millioner euro for å kapre han, skriver Cadena SER.