Selger billetter til Leicesters siste hjemmekamp for 175 000 kr

Ville tilstander på svartebørsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag ble billettene til Leicester siste hjemmekamp revet bort på 90 minutter.

Leicester møter Everton på King Powers Stadium 7 mai, en kamp hvor overraskelseslaget fra East Midlands kan sikre ligatittelen for aller første gang.

Ikke lenge etter at billettene ble solgt ut, ble de ifølge BBC lagt ut for salg på ulike nettsteder for videresalg med priser varierende fra 3000 pund (35 000 kroner) for en enkeltbillett og helt opp til 15 000 pund (175 000 kroner) for to billetter.

Leicester leder serien med sju poeng ned til Tottenham på andreplass. Claudio Ranieris menn møter West Ham og Swansea hjemme de to neste kampene, før de skal til Old Trafford å møte United. Deretter er det nevne Everton hjemme, før de avslutter mot Chelsea på Stamford Bridge.

– Medlemskap garanterer ikke billetter
En supporter forteller til BBC at han ikke klarte å få billetter til Everton-kampen, til tross for at han er medlem i supporterklubben og har vært på 16 av 19 hjemmekamper denne sesongen.

– Denne sesongen har det skjedd noe som vi aldri hadde regnet med kom til å skje. Og det kommer nok aldri til å skje igjen i vår levetid. Nå kommer jeg ikke til å være der dersom vi ender opp med feire Premier League-tittelen den kampen, sier den ikke navngitte supporteren.

Leicester la mandag kveld ut en melding på sine nettsider om at det hadde vært en unik etterspørsel etter billetter til Everton-kampen og at billettene ble solgt ut på rekordtid.

– Medlemskap garanterer ikke billetter. Svartebørssalg av fotballbilletter er ulovlig, sier en talsmann for klubben til Leicester Mercury.

Ifølge BBC var det kun supportere som hadde de dyreste medlemspakkene som klarte å karre til seg billetter mandag.

«Jeg har gull-medlemskap. Prøvde å få billetter fra klokken ni om morgenen bare for å finne ut at billettene var utsolgt. Jeg har aldri hatt det problemet før» , skriver Gemma Kott på Leicesters Facebook-side.