Brustad reddet AIK-poeng etter keepertabbe

Innbytter Fredrik Brustad utlignet til 3-3 og sikret ett poeng for AIK hjemme mot IFK Göteborg mandag.

Brustad kom inn etter 68 minutter, og ni minutter senere kunne den tidligere Stabæk-spilleren sikre uavgjort etter fint forspill av tidligere Vålerenga-spiller Stefan Ishizaki.

– Tabbe
Inngripenen til IFK-keeper John Alvbåge var imidlertid ikke helt heldig.

– Den får man sette på tabbekontoen. Det er en tabbe, sier ekspert Jens Fjellström ifølge Aftonbladet.

Se scoringen i videovinduet øverst!

Haitam Aleesami spilte hele kampen for IFK, og hadde målgivende på laget siste scoring. Tobias Hysén scoret to ganger for bortelaget. Begge lagene er uten tap etter tre serierunder i allsvenskan.

Overraskende Malmö-tap
GIF Sundsvall hadde ikke vunnet borte mot Malmö FF på ti år, men slo til med en overraskende 2-1-seier etter Shpëtim Hasanis sene vinnermål etter en kontring fire minutter før full tid.

Lars Christian Krogh Gerson spilte hele kampen for Sundsvall. Jo Inge Berget spilte hele kampen for MFF, mens Magnus Wolff Eikrem fikk ett minutt som innbytter.

Stian Aasmundsen spilte 32 minutter som innbytter da nyopprykkede Jönköping tapte 1-2 mot Örebro. Djurgården topper allsvenskan med sine ni poeng etter tre runder, IFK er toer med sju poeng. (©NTB)