Newcastle-spiller fikk brudd i to fingre etter raseriutbrudd i garderoben

Problemene er i ferd med å tårne seg for nedrykkstruede Newcastle.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ett poeng på de siste sju kampene har sendt Newcastle helt ut på kanten av Premier League-stupet. Lørdagens 1-3-tap for Southampton skrev seg inn i rekken av svake prestasjoner fra de sorte og hvite, og frustrasjonen er i ferd med å bli for kraftig å holde inne for flere.

For Daryl Janmaat (26) har det allerede kokt over. Den nederlandske backen skal ifølge ChronicleLive ha mistet besinnelsen i pausen av kampen mot Southampton og slått hånden inn i en vegg. Angivelig skal Janmaat ha brukket to fingre i raseriutbruddet.

Janmaat hadde da allerede blitt byttet ut etter å ha mistet fotfestet og gjort veien mot 2-0-scoringen forholdsvis enkel for Southampton. Høyrebacken skal også ha pådratt seg en skade i lysken i fallet.

Ifølge avisen tar Janmaat selvkritikk for episoden i garderoben. Angivelig skal også flere av spillerne ha vært involvert i heftige diskusjoner.

Med seks kamper igjen av sesongen må Rafael Benítez' mannskap begynne å sanke poeng for unngå nedrykk til Championship. Det er på tide at spillerne begynner å stå frem, mener Jamaal Lascelles.

22-åringen skal ha vært én av spillerne som hevet stemmen i pausen i lørdagens kamp.

– Vi hadde Steve McClaren, en strålende manager. Nå har vi Rafa Benítez, en strålende manager. Det er tydelig at det ikke er problemet, det er spillerne, sier Lascelles til BBC.

– Vi trenger spillere som bryr seg og står opp for hverandre. Vi har manglet det. Vi har kreative og talentfulle spillere, men vi trenger mer hjerte, sult og personlighet på banen. Uansett hvor god du er betyr det ikke noe dersom du ikke viser kampvilje og sult, sier Lascelles til BBC.

Kun fortapte Aston Villa er bak Newcastle på tabellen, mens erkerival Sunderland innehar den tredje nedrykksplassen to poeng foran. Newcastles gjenstående kamper er mot Swansea (h), Manchester City (h), Liverpool (b), Crystal Palace (h), Aston Villa (b) og Tottenham (h).