Dette er Gautes og Eilevs beste grunner til å melde seg på Farmen

Fjorårets vinner Eilev, har oppdaget noe nye sider ved seg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fjorårets Farmen-vinner Eilev Bjerkerud (28) og programleder Gaute Grøtta oppfordrer alle som ønsker å melde seg på Farmen.

Det viktigste er at den som melder seg på har et «prosjekt» eller en grunn for å bli med i Farmen.

– Det kan være å gå ned i vekt, eller at du aldri har ridd en hest før. At du har lyst til å prøve å melke, eller at du aldri har hatt tid til være med søsteren din før. Da kan det endelig bli tid til det på Farmen, sier Gaute.

Påmeldt av eksen

Mange av Farmens beste deltakere gjennom tidene har ikke meldt seg på selv. Eilev ble selv påmeldt av eksen sin. For han var det opplevelsen som trigget han.

– Du hadde opplevelsesuget og ville oppleve noe nytt. Du var ferdig med studiet, og skulle begynne å jobbe, men tenkte at du måtte gjøre noe kult før du gikk ned i «arbeidssmølla», tilføyer Gaute.

Fått mer nærhet til naturen

Han har forandret sitt forhold til naturen etter deltakelsen.

– Etter Farmen-oppholdet har jeg satt veldig pris på nærheten til naturen. Den kommer jeg til å søke tilbake til, det er jeg helt sikker på.

Etter Farmen-seieren håper han nå å kunne overta gården til foreldrene.

– Men jeg har en eldre bror som er odelsgutt, men vi har ikke helt bestemt oss om det. I løpet av tre-fire år er det bestemt. Jeg driver å smisker litt med fattern, sier han spøkefullt.

Farmen-oppholdet kan være en perfekt måte å lære nye sider ved seg selv, mener Gaute.

– Det er opp til elleve uker ganske innelåst uten mobiltelefon og internett, men det er en fantastisk mulighet til å bli kjent med seg selv.

Drar rundt i Norge

Nytt av året er at Farmen-produksjonen denne gangen er klare for å reise rundt i landet for å møte potensielle deltakere. Du må sende inn en søknad, for deretter å muligens bli innkalt til audition til din nærmeste by.

Slik melder du deg på Farmen 2016!