Fotballryktene: – Van Gaal har funnet sin nye venstreback

Mens Leicester konkurrerer med Real Madrid, Arsenal og Manchester United om stjerneskudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter en forrykende fotballhelg, hva er vel bedre enn litt sladder dagen derpå? Med kun få seriekamper igjen i de største ligaene, er planleggingen for neste sesong på god veg allerede. Her har du rykende ferske fotballrykter!

Mauricio Pochettino har lenge vært en beundrer av Southamptons kenyanske midtbanekriger Victor Wanyama, og skal fremdeles ønske 24-åringens tjenester på White Hart Lane. Til sommeren meldes det at Spurs må punge ut 18 millioner pund dersom de ønsker spilleren, i følge The Sun.

Tottenham ønsker å forsterke i flere ledd, og har derfor kastet seg inn i kampen om Valencias lynhurtige ving Sofiane Feghouli. Algerierens kontrakt med spanjolene går ut til sommeren, slik at han vil gå gratis til sin neste klubb, melder Plaza Deportiva.

Ryktene florerer rundt hvilke spillere Pep Guardiola ønsker å ha med seg til Manchester City. Den seneste i rekken er Real Madrid-stjernen Dani Carvajal. Den offensive høyrebacken er en del av det spanske landslaget, og er foretrukket fremfor Danilo i klubblaget. Likevel skal Guardiola være av den oppfatning at han kan lokkes til City, i følge Marca.

Dimitri Payet har trukket interesse fra hele fotballverden denne sesongen med sitt blendende spill i West Ham. Det kan dog tyde på at hans opphold i London ikke blir langvarig. Nå melder nemlig Daily Star at Paris St.-Germain ønsker franskmannens signatur, men at de vil få knallhard konkurranse. Barcelona og Real Madrid er blant lagene som allerede har ytret et ønske om å verve juvelen.

En annen PSG-profil er på veg ut portene fra Parc de Prince, men hvor havner egentlig Zlatan Ibrahimovic? I følge vanligvis pålitelige Sky Sports går han gjerne til Manchester United, men 34-åringen krever at Louis van Gaal forsvinner før han ankommer.

De røde djevlene har følere ute på Engelsk nivå to. Til å fylle rommene på venstrebacken, skal Louis van Gaal ha sett for seg Hulls Andy Robertson den skreddersydde løsningen. Spilleren bærer en prislapp på om lag 15 millioner pund, skriver The Sun.

Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Bayern München og... Leicester? Denne helga sikret revene Champions League-spill for neste sesong, og skal dermed opp mot verdens største klubber. På overgangsmarkedet kommer de også til å yppe seg, melder The Sun. Ousmane Dembélé skal være ønsket av nesten alle de største klubbene i verden, men det skremmer ikke de engelske serielederne fra å gjøre framstøt på det franske stjerneskuddet. Rennes 18-åring har scoret 12 mål på 21 kamper i Ligue 1 denne sesongen.

Arsene Wenger er ikke ferdig med å forsterke midtbanen, og ikke overraskende ser Arsenal til Frankrike for å finne spillere. Marseilles 22 år gamle afrikaner Mario Lemina skal være på blokka til hovedstadklubben. Mannen fra Gabon er utleid til Juventus denne sesongen, men skal være frustrert over manglende spilletid, skriver Le 10 Sport.

Dessuten skal Arsenals forhandlinger med Borussia Mönchenglabach om Granit Xhaka være godt i gang, og Mirror mener å vite at en overgang stadig blir mer sannsynlig. Dermed kan det se ut til at tredjeplass-innehaveren i Premier League ønsker å gjøre store endringer i midtbaneleddet.

Mesut Özil er allerede i gang med å planlegge for en tid etter Arsenal. En overgang blir ikke aktuelt allerede i sommer, men i følge Hurriyet skal Fenerbache ha innledet samtaler med midtbaneeleganten, som har tyrkisk bakgrunn.