MÅTTE UT AV HOTELLET: Carl Aksel Jansen (20) er med i Paradise Hotel på TV 3. Foto: TV 3.
MÅTTE UT AV HOTELLET: Carl Aksel Jansen (20) er med i Paradise Hotel på TV 3. Foto: TV 3.

Måtte forlate Paradise Hotel etter hjerteproblemer

Realitydeltakeren Carl Aksel Jansen (20) fikk et illebefinnende under innspillingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke bare bare å være med i Paradise Hotel. Med et stort alkoholinntak og mye stress, kan det noen ganger bli for mye.

For Carl Aksel Jansen (20) ble det nesten slutt på hele hotelloppholdet da han fikk et illebefinnende som gjorde at han måtte tas ut av hotellet en stund.

Ble skikkelig dårlig

– Det skjedde på kvelden. Jeg skulle åpne en champagneflaske og kjente plutselig at jeg fikk ekstremt vondt i hjertet og armen, og ble skikkelig dårlig. Da måtte jeg bare legge meg rett ned, sier deltakeren til Seoghør.no.

– Jeg ble tatt på utsiden av hotellet en liten stund, for jeg fikk så ekstremt vondt i hjertet og armen, sier han til videre.

Fikk pusteproblemer

Jansen selv mener det skyldes høy puls kombinert med alkohol og røyk. Han takket nei til å bli sendt på sykehus, og ønsket selv å fortsette oppholdet på hotellet.

- Carl Aksel fikk litt problemer med å puste og følte seg dårlig, så vi tok ham ut av innspillingen. Etter samtale og inntak av væske ville han selv inn igjen på hotellet, vi avventet med legebesøk og han fikk derfor ingen diagnose, sier pressekontakt i TV 3, Linda Glomlien til Seoghør.no.