NEDTUR: Andreas Martinsen (nummer to fra venstre) og resten av Avalanche-lagkameratene fikk ikke mye å juble for i sesongavslutningen. Foto: Scanpix
NEDTUR: Andreas Martinsen (nummer to fra venstre) og resten av Avalanche-lagkameratene fikk ikke mye å juble for i sesongavslutningen. Foto: Scanpix Foto: Mark Humphrey

Martinsen avsluttet NHL-sesongen med tap

Andreas Martinsen og Avalanche kom til kort mot Ducks.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andreas Martinsen fikk drøyt to minutter på isen før han ble utvist for en røff takling da Colorado Avalanche avsluttet NHL-sesongen med 3-5-tap mot Anaheim Ducks.

Midt i første periode skjedde episoden som avsluttet nordmannens debutsesong i verdens tøffeste ishockeyliga. Ducks-løperen Ryan Garbutt hadde gitt fra seg pucken i god tid før Martinsen deiset inn i ham med skulderen rett i kjeven på canadieren.

Martinsen havnet i et kort basketak med en annen Ducks-spiller etter taklingen, før han fikk kampstraff og måtte forlate isen for kvelden.

Faktisk kan lørdagens minutter bli de siste Martinsen får spille på NHL-isden. Den storvokste, norske løperen har bare kontrakt med Avalanche ut sesongen, og framtiden er uviss.

– Akkurat nå spiller jeg for å ha en jobb her neste sesong. For øyeblikket vet jeg ingenting. Ledelsen har sagt de ikke vil diskutere kontrakter før etter at sesongen er over, sa Martinsen til VG før kampen.

Allerede før duellen mot Ducks var det klart at Avalanche ikke er blant de 16 lagene som når sluttspillet i NHL. Dermed har laget fra Denver, Colorado gjort sin siste innsats for våren. (©NTB)