Politikvinne sendt til legevakt:

Ble tuppet i ansiktet av krakilsk kvinne

Den pågrepne kvinnen i 20-årene er ikke en kjenning av politiet fra tidligere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet ble tilkalt etter en melding om bråk på utestedet «Unik» i Drammen natt til søndag.

– Inne på utestedet sto en kvinne på en stol. Da politiet gikk bort for å ta kontakt, tuppet kvinnen til en av våre tjenestekvinner. Sparket traff henne i ansiktet, forteller operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Svein Erik Gevelt til TV 2.

Under pågripelsen skal den krakilske kvinnen, som er i 20-årene, ha bitt tjenestekvinnen som ble sparket. Sistnevnte ble sendt til legevakta for å få behandling.

– Hun blødde fra ansiktet og har litt vondt i nakken, men det er ikke alvorlig. Hun er mer forbannet enn skadet, sier Gevelt.

Dørvakt falt om

Under tumultene på utestedet, falt en dørvakt om med hjertestans.

– En annen politipatrulje hadde med seg hjertestarter. De satt et støt i brystet til dørvakten og hjertet begynte å slå igjen, forteller Gevelt.

Mannen ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehus.

– Vi har fått melding om at han kom til bevissthet i ambulansen, sier Gevelt.

Mye fyll og bråk

Natt til søndag har vært preget av mye fyll og bråk over hele landet. I Florø ble en person sendt til legevakt etter å ha blitt slått ned på et utested.

To personer ble pågrepet etter ordensforstyrrelser i henholdsvis Kristiansand og Arendal.

På Grefsen i Oslo måtte politiet få kontroll på det de beskriver som en «småberuset» mann som hadde klatret opp i en heisekran.

På Hønefoss ble en person sendt til legevakt etter å ha blitt slått ned.

Sparket politimann

I Mosjøen melder politiet at de jakter på en person etter at en mann ble slått ned på et utested. Han ble hentet i ambulanse.

I Oslo måtte to kvinner overnatte på glattcelle etter å ha gått til angrep på en annen kvinne. Hendelsen skjedde i Markveien på Grünerløkka.

Politiet i Nord-Trøndelag melder om at en en kvinne i 20-årene ble slått av en mann i 20-årene. Mannen ble pågrepet av politiet.

En person er hentet av amublanse etter en slåsskamp i Asker, mens i Porsgrunn har en person fått brukket kjeven og muligens nesa etter en slåsskamp.

I Rjukan slo en mann i 40-årene seg vrang. Han knuste ruta på en bil og sparket til en tjenestemann. Han overnattet hos politiet.