King-lobb sendte Villa nærmere Championship

Joshua Kings scoring sikret seieren for Bournemouth.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var stor spenning i bunnen av Premier League før lørdagens runde.

Med tap mot Bournemouth samtidig som Norwich tok poeng borte mot Crystal Palace ville Aston Villa være klare for Championship.

Det så lenge ut til at det kunne bli en realitet. Aston Villa havnet under like før pause da Steve Cook hælflikket gjestene i ledelsen.

– Fikk en touch på ballen

Joshua King har vært i god form den siste tiden og viste igjen frem avslutningsegenskapene. Etter pause sendte nordmannen Villa nærmere mot Championship da han satte inn dagens andre scoring for Premier League-klubben. En fin lobb av den norske spissen.

Se video av Kings lobb i sammendraget øverst i saken!

– Forsvarsspilleren mistet kontrollen over ballen. Jeg fikk en touch på den og når jeg lobbet ballen over keeper, hvis den ikke hadde gått i mål, ville det kanskje ha blitt et straffespark og et rødt kort, sier King til TV 2 etter kampen.

Scoringen gjør King til toppscorer i Bournemouth sammen med lagkamerat Callum Wilson. De to har scoret fem mål hver.

– Jeg synes sesongen startet ganske tregt. Premier League var ganske nytt for meg også. Jeg fikk debuten min mot Villa hjemme. Så har det gått oppover helt fra andre halvdel av sesongen. Å begynne å score flere mål er bare positivt. Det er jobben min, men det viktigste er at laget vinner og at jeg bidrar med hardt arbeid og av og til med mål.

Norwich og Newcastle tapte

Jordan Ayew pyntet på resultatet med sin redusering like etter, men det endte 2-1 til Bournemouth.

Norwich holdt stand lenge stand mot Crystal Palace, men Jason Puncheons scoring i det 68. minutt sikret vertene seieren.

Resultatet betyr at Aston Villa ikke rykker ned denne runden.

Newcastle, som ligger på plassen rett over Villa, fikk en forferdelig start på kampen mot Southampton. Shane Long satte inn dagens første etter forferdelig forsvarspill av bortelaget.

Til slutt tapte Rafa Benitez menn 1-3 etter scoringer av Graziano Pellè og Victor Wanyama. Andros Townsend pyntet på resultatet med sin 1-3 scoring.

Se tabellen på Altomfotball.no

Det siste laget som ligger under streken er Sunderland. De møter Leicester søndag. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra klokken 14.30.