Motherwell-manager nektet å ta Deila i hånden etter Celtic-triumf

Celtic-manageren jublet vilt etter viktig seier - så ble minen plutselig en helt annen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Motherwell - Celtic 1-2

Ronny Deila styrer mot sitt andre strake seriemesterskap som Celtic-manager. Da sluttsignalet lød etter 2-1 over Motherwell kunne nordmannen slippe følelsene løs, men minen gikk fort fra glad til alvorlig.

Etter kampen nektet nemlig Motherwell-manager Mark McGhee å takke Deila for kampen. Se Celtic-sjefens reaksjon i videovinduet øverst!

Bakgrunnen for situasjonen skal ifølge McGhee ha vært at Deila tidligere hadde gjort noe lignende. I etterkant skal Motherwell-manager imidlertid ha hevdet at det hele var en misforståelse.

Celtics superspiss: fra straffesynder til matchvinner

Leigh Griffiths sørget for Celtic-seier med sitt 30. og 31. seriemål for sesongen da Deila og co økte avstanden på toppen av tabellen til åtte poeng etter at serietoer Aberdeen tapte mot Hearts fredag kveld.

Se sammendrag inne i saken!

Men det så lenge ut til at Griffiths ville bli grunnen til at trepoengeren glapp. 25-åringen bommet nemlig fra straffemerket etter at Celtic hadde fått betalt for et massivt press den første halvtimen.

Motherwell-keeper Connor Ripley var i storslag og hindret flere baklengs før vertene utlignet ved Scott McDonald på en sjelden visitt i Celtic-boksen etter en times spill.

Ripley fortsatte storspillet og så ut til å bli den store helten på Fir Park, men kvarteret før slutt måtte han igjen gi tapt for Griffiths. Skuddet fra Celtics nummer så i utgangspunktet ufarlig ut, men Motherwell-keeperen lot ballen skli mellom både hendene og beina.

Griffiths fikk muligheten til å fullføre hat tricket i sluttminuttene, men denne gang kom Ripley seirende ut av duellen.

Seieren gjør at det nå skal mye til for at Celtic ikke vinner den skotske ligaen. Med fem runder igjen er altså avstanden ned til Aberdeen på åtte poeng.