ANDREPREMIE: Svimlende 19 millioner kroner venter på sin nye eier. FOTO: Norsk Tipping / Skjermdump
ANDREPREMIE: Svimlende 19 millioner kroner venter på sin nye eier. FOTO: Norsk Tipping / Skjermdump

Norsk kvinne vet ikke at hun har vunnet over 19 millioner

Eurojackpot-vinneren tar ikke telefonen når Norsk Tipping prøver å ringe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ti minutter over midnatt natt til lørdag, ble en kvinne fra Voss i Hordaland 19 millioner kroner rikere – men hun vet det fremdeles ikke.

– Ettersom trekningen var ferdig så sent, så ventet vi med å ringe henne før lørdag formiddag, men hun svarer ikke. Jeg har forsøk å ringe henne ni ganger helt siden klokken 10 i dag, sier Ina Taasaasen, trekningsredaktør i Norsk Tipping til TV 2 klokken 20 lørdag.

Kvinnens mobiltelefon har ikke vært avslått, så hun har altså ikke svart og fått mange ubesvarte anrop gjennom hele lørdagen.

Vossingen kjøpte kupongen sin på Circle K denne uken og vant andrepremien med sine 5+1 rette, og snart vil 19.286.115 kroner overføres til kontoen hennes. Pengene overføres til kontoen samme kveld som trekningen, uavhengig om vinneren er informert.

– Hvor ofte skjer det at dere ikke får tak i vinnerne?

– Det har skjedd noen ganger, men sjelden. Ofte plukker de det opp via lokale medier og ringer opp igjen. Men jeg kan ikke huske at vi ikke har fått tak i noen når det er snakk om en så stor sum!

Norsk Tipping er avhengige av å vite at de snakker med rette person, så de kan ikke legge igjen en beskjed, sende melding, eller kontakte andre i husstanden.

Hvis kvinnen ikke tar telefonen, får hun i hvert fall sjokk neste gang hun sjekket nettbanken sin.