Fansen i Los Angeles  ventet ni timer på Aurora :

 – Hun er favorittartisten vår

LOS ANGELES (TV 2): Vi har fulgt den norske superstjernen i hennes hektiske liv i Los Angeles.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For kun ett år siden var det få som hadde hørt om Aurora Aksnes. Nå har 19-åringen fra Os blitt et hett navn både i Norge og internasjonalt, og hun blir beundret av stjerner som Katy Perry.

FANSEN STÅR I KØ: Amerikanerne beundrer Aurora Aksnes, og venter i timevis før konsertene hennes. Foto: TV 2.
FANSEN STÅR I KØ: Amerikanerne beundrer Aurora Aksnes, og venter i timevis før konsertene hennes. Foto: TV 2.

Nå er hun i Los Angeles på sin 16 dager lange mer eller mindre utsolgte USA og Canada-turné, og TV 2s Lørdagsmagasinet møter den muntre tenåringen mellom slagene.

– Jeg synes det er veldig fint å være i Los Angeles. Jeg har det veldig fint. Det er veldig rare tider. Det jeg liker best, er å være i studio, og å opptre. Det er spennende ting vi har foran oss, sier Aurora til Lørdagsmagasinet.

Elsket av fansen

Hun har skapt ellevill applaus og jubel hos Jimmy Fallon, og tok helt av under opptredenen hos Conan O'Brian. Hun er ønsket hos de aller største talkshowene, og før konserten i Los Angeles står fansen i lang kø flere timer før konserten skal i gang.

– Innen hun går på scenen, har vi ventet i åtte-ni timer. Det er SÅ verdt det. Hun er et stort musikalsk talent, sier et par som venter i køen.

– Vi er så glade i henne. Hun er favorittartisten vår. Hun er en perfekt engel. Hun treffer oss på en måte som ingen andre musikere klarer, sier to venninner som har møtt opp.

Tar en ting om gangen

Alle vil ha en bit av Aurora, og dagene blir travle. Men sangtalentet lar seg ikke stresse så alt for mye av den grunn.

– Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg tenker bare på hva neste oppdrag er. Først er det å fullføre lunsjen min, og så er det et tv-show, og så er det en konsert i kveld.

Aurora synes det er hyggelig å møte fansen, og før konserten tar hun seg tid til å hilse på fans og dele ut mintsukkertøy. Men det er ikke jakt etter berømmelse som driver henne.

– Ingen er skapt til å bli berømt. Man må ta ting som det kommer, men jeg liker egentlig godt å være en i mengden og gå rundt usett. Men så lenge jeg kan drive med musikk, så er jeg fornøyd, har hun tidligere fortalt til TV 2.

Hele reportasjen ser du hos Lørdagsmagasinet klokka 18.50 lørdag.