DELTE HETT BILDE: Irina Shayk delte vilde fra en badestamp sammen med Bradley Cooper. Foto: Instagram/Irina Shayk/Stella Pictures
DELTE HETT BILDE: Irina Shayk delte vilde fra en badestamp sammen med Bradley Cooper. Foto: Instagram/Irina Shayk/Stella Pictures Foto: CVS / Veeren / Bestimage

Slik viste hun fram forholdet til Hollywood-kjekkasen for første gang

Ronaldos ekskjæreste, Irina Shayk, delte bilde sammen med Bradley Cooper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har fått noen glimt av det som er et av Hollywoods hotteste par allerede. Det er ett år siden de begynte å date, og paparazziene har tatt bilder av dem sammen rundt om i fasjonable strøk.

Men, ingenting er jo offisielt før det havner på Instagram. Og lørdag har supermodellen Irina Shayk (30) delt det aller første bildet sammen med skuespilleren Bradley Cooper (41).

På ferie i solfylte strøk

Og når hun først deler bilde sammen med Hollywood-hunken, gjør hun det ikledd en svært avslørende badedrakt med snører i utringningen. De to sitter sammen i det som ser ut som en badestamp ute i det fri, og Cooper har bar overkropp.

Selv om vi ikke ser hodene til de to turtelduene, bekrefter en kilde til E! Online at det er Cooper som sitter der sammen med modellen.

– De er på ferie sammen og vil være tilbake i New York neste uke. De slapper av og koser deg i sola.

Var sammen med Ronaldo

De to ble først observert sammen på vårparten i fjor, kort tid etter at det ble slutt mellom Shayk og fotballspilleren Christiano Ronaldo (31) etter fem år.

Cooper på sin side har tidligere vært sammen med Renée Zellweger, Cameron Diaz og Zoe Salsana, og var gift i fire måneder med skuespilleren Jennifer Esposito.

FOTOGRAFERT AV PAPARAZZIER: Bradley Cooper og Irina Shayk i vinter. Foto: Stella Pictures.
FOTOGRAFERT AV PAPARAZZIER: Bradley Cooper og Irina Shayk i vinter. Foto: Stella Pictures. Foto: Vantagenews.com