Live Nelvik nominert til Gullruten:

– Å bli mor er jo den største prisen av alle

Live Nelvik kan få Gullruten for «Beste kvinnelige programleder».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ble programleder og komiker Live Nelvik (33) nominert til Gullruten i kategorien «Beste kvinnelige programleder» for NRK-serien «Dama til». Hun forteller til TV 2 at hun at hun setter prisen svært høyt.

– Det føles veldig voksent. Man må ha kvinnelig pondus for å få en sånn nominasjon, som jeg føler at jeg har tøysa meg til.

Mor for andre gang

Nelvik og Radioresepsjonens Tore Sagen ble foreldre til ei lita jente for andre gang i februar. Fra før har de datteren Liv (3) sammen. Live har for tiden mammaperm og har derfor tatt med seg lille Else på 2 måneder på nominasjonslanseringen.

– Å bli mor er jo den største prisen av alle, smiler Live.

Hun forteller at skuldrene er mye lavere denne gangen enn første gang hun var i mammaperm

– Akkurat nå er det noen kolleger som passer på henne, jeg skulle være borte i fem minutter, men nå har det gått 20 minutter. Heg håper hun har det fint. Kanskje hun er litt varm for hun har fortsatt yttertøy på, ler programlederen.

– En profesjonell boost

Forrige gang Live var i permisjon ble hun også nominert til Gullrutepris, og forteller at det smaker litt ekstra godt å kunne være med på slike arrangementer når man egentlig bare går hjemme.

– Selv om jeg har voksenkontakt, så er det deilig å få en litt sånn profesjonell boost. Det satte jeg veldig stor pris på.