Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ble programleder og komiker Live Nelvik (33) nominert til Gullruten i kategorien «Beste kvinnelige programleder» for NRK-serien «Dama til». Hun forteller til TV 2 at hun at hun setter prisen svært høyt.

– Det føles veldig voksent. Man må ha kvinnelig pondus for å få en sånn nominasjon, som jeg føler at jeg har tøysa meg til.

Mor for andre gang

Nelvik og Radioresepsjonens Tore Sagen ble foreldre til ei lita jente for andre gang i februar. Fra før har de datteren Liv (3) sammen. Live har for tiden mammaperm og har derfor tatt med seg lille Else på 2 måneder på nominasjonslanseringen.

– Å bli mor er jo den største prisen av alle, smiler Live.

Hun forteller at skuldrene er mye lavere denne gangen enn første gang hun var i mammaperm

– Akkurat nå er det noen kolleger som passer på henne, jeg skulle være borte i fem minutter, men nå har det gått 20 minutter. Heg håper hun har det fint. Kanskje hun er litt varm for hun har fortsatt yttertøy på, ler programlederen.

– En profesjonell boost

Forrige gang Live var i permisjon ble hun også nominert til Gullrutepris, og forteller at det smaker litt ekstra godt å kunne være med på slike arrangementer når man egentlig bare går hjemme.

– Selv om jeg har voksenkontakt, så er det deilig å få en litt sånn profesjonell boost. Det satte jeg veldig stor pris på.