FORTSETTER: Kristian Kjelling blir å se både på banen og sidelinjen i tiden fremover. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FORTSETTER: Kristian Kjelling blir å se både på banen og sidelinjen i tiden fremover. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: Teigen, Trond Reidar

Kjelling fortsetter som Drammen-trener

Han fortsetter også som spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristian Kjelling fortsetter som hovedtrener for Drammens håndballherrer neste sesong. Han skal fremdeles også være spiller.

«Drammen Håndballklubb og Kristian Kjelling er enige om en avtale der han i tillegg til å være spiller også blir hovedtrener kommende sesong. Dette er en løsning som både spillere og administrasjonen stiller seg bak», skriver klubben i en pressemelding.

Kjelling tok over treneransvaret på kort varsel i fjor etter at Roger Kjendalen og Øystein Havang trakk seg. 35-åringen har fungert som hovedtrener siden.

«Vi i DHK tror at Kristian Kjelling i løpet av kort tid kan ta store steg som trener, på linje med det Christian Berge og Glenn Solberg har gjort, og bringe med seg noe av den profesjonelle håndballkulturen som finnes i klubbene han har spilt i», skriver klubben videre.

Resten av trenerkabalen er foreløpig ikke på plass. Det pågår også samtaler med spillere på utgående kontrakt. Det skal også være kontakt med nye spillere som skal erstatte de som eventuelt slutter.

Drammen endte på 9.-plass i serien denne sesongen, som har vært svært turbulent for laget fra Buskerud. (©NTB)