INN PÅ LAGET: Jesper Mathisen forventer scoringer av Christian Gytkjær. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
INN PÅ LAGET: Jesper Mathisen forventer scoringer av Christian Gytkjær. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Alley, Ned

Forventer samme leveranse som forrige gang jeg ga ham kapteinsbindet

TL-manager: Jesper Mathisen minner om hva som skjedde forrige gang han ga kapteinsbindet til Christian Gytkjær.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spill Tippeliga-manager her!

Stabæk-Vålerenga på lørdag blir årets viktigste kamp så langt denne sesongen, og jeg tror også at det blir en av de viktigste kampene som spilles i Tippeligaen 2016.

Begge lagene står med 0 poeng og Vålerenga har enda ikke scoret mål. Det finnes masse kvalitet i begge lag, men akkurat nå finnes det utrolig lite selvtillit hos begge lag. Spillere som Ernest Asante, Ghayaz Zahid, Daniel Fredheim Holm og Moa er normalt sett veldig interessante for alle oss TL-Managere, men akkurat nå er de langt unna noen plass på FC Mathisen.

På ukens FC Mathisen har jeg hentet inn to spillere fra Rosenborg. Fredrik Midtsjø var meget god i fjor og ser ut til å ha tatt ytterligere steg i vinter. Sist mot Vålerenga gjorde han ting få andre midtbanespillere i Tippeligaen gjør, og er han på samme nivå mot Aalesund blir det godt med poeng på Midtsjø!

Christian Gytkjær er inne på laget igjen og får denne uken tillit som kaptein. Jeg tror Rosenborg kommer til å skape godt med sjanser på hjemmebane og da tror jeg Gytkjær kommer til å levere mål. Han har ikke imponert veldig i de tre første kampene, og må snart levere bedre prestasjoner om ikke Matthias Vilhjalmsson skal ta plassen på topp.

I fjor hadde jeg den sympatiske dansken som kaptein i kampen mellom Haugesund og Ålesund. Det endte med hat-trick og jackpot for FC Mathisen! På vei inn til pause på stillingen 2-0 ble Gytkjær intervjuet og spurt om han nå var ferdig for dagen. Da svarte han at det var han selvfølgelig ikke, han måtte levere flere mål i og med at jeg hadde valgt han som kaptein på FC Mathisen! Den uttalelsen kommer jeg aldri til å glemme og jeg forventer samme type svar og leveranse denne gangen!

Legg også merke til Roy Miljeteig som igjen får sjansen på midtbanen. Han starter på topp for FK Haugesund i dag sammen med Karikari og da er han selvfølgelig med på ukens lag. Midtbanespillere som blir brukt lenger frem i banen er alltid høyst interessante!

Ukens lag:

Rossbach; Vilsvik, Ruud, Jonassen; Midtsjø, Martin, Miljeteig, Aursnes; Friday, Gytkjær(C), Gulbrandsen