DREPT HJEMME: Her jobber politiets teknikere på åstedet der \Mahmoud Mohammadii ble drept 26. februar. Nå er kona pågrepet og siktet for drapet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
DREPT HJEMME: Her jobber politiets teknikere på åstedet der \Mahmoud Mohammadii ble drept 26. februar. Nå er kona pågrepet og siktet for drapet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: Schrøder, Tor Erik

Kvinne pågrepet for drap i Kristiansand

Kona til en Mahmoud Mohammadi som ble drept på Hånes i Kristiansand i februar, er pågrepet på nytt og siktet for drapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvinnen framstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett fredag, opplyser politiet i Agder i en pressemelding. Hun ble torsdag pågrepet og avhørt.

Politiet vil be om at kvinnen fengsles i fire uker med brev- og besøksforbud. Politiet også be om at fengslingsmøtet blir holdt for lukkede dører.

Mahmoud Mohammadi (63) ble funnet drept i sin bolig 26. februar i år.

Kona og sønnen i 30-årene ble pågrepet og siktet etter drapet, men begge ble løslatt 29. februar. Siktelsene mot dem ble imidlertid opprettholdt.

– Bevisbildet er annerledes i dag enn det var da hun ble løslatt. Konkret hva som gjorde at vi pågrep henne på nytt, ønsker jeg ikke å gå inn på av hensyn til etterforskningen, sier påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar til TV 2.

Kvinnen, som er i 50-årene, erkjenner ikke straffskyld og begjærer seg løslatt, sier hennes forsvarer, advokat Harald Stabell.

– Hun sier hun ikke har hatt noen befatning med dette drapet, det har hun sagt hele tiden, sier han til TV 2.