Fotballryktene: – Chelsea har lagt Hazard ut for salg

Mens José Mourinho leter etter sitt nye hjem i Manchester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi begynner dagens fotballrykter i London, hvor det kommer opppsiktsvekkende rykter fra Stamford Bridge. Ifølge The Sun skal Chelsea ha lagt ut forrige sesongs beste Premier League-spiller, Eden Hazard, for salg. Lagets kommende sjef Antonio Conte krever full lojalitet fra sine spillere og har sett ut Hazard som et usikkert kort. Belgieren har ved flere anledninger unngått å utelukke en overgang vekk fra forrige sesongs ligamestre.

José Mourinho har ved til stadighet blitt linket med en overgang til Manchester United. Portugiseren skal faktisk være så sikker på å overta rødtrøyene at han har startet husjakt i Cheshire. Mourinho skal etter sigende ha en muntlig avtale med klubben om at han skal overta staffetpinnen etter Louis van Gaal i slutten mai. Dette melder The Sun.

I den blå delen av Manchester er neste sesongs manager allerede bekreftet, og han hviler ikke på laurbærene. Pep Guardiola skal være interessert i å forsterke Manchester Citys forsvarsrekke, og har, i følge ESPN, satt Athletic Bilbaos Aymeric Laporte og Evertons John Stones som hovedprioritet i sommerens overgangsvindu.

Det er ikke bare Manchester-klubbene som vil forsterke i sommer. The Telegraph melder at Arsene Wenger ønsker å forsterke Arsenals angrepsrekke, og har sett seg ut Alvaro Morata i den anledning. Spanjolen står med 25 mål på 87 kamper for Juventus.

I Southampton er man blitt vant til å måtte erstatte nøkkelspillere, men nå ønsker Ronald Koeman å hindre at enda en av klubbens betrodde forlater "The Saints". Keeper Fraser Forster har vært koblet til et utall klubber, noe som får Koeman til å gjøre klar en ny kontrakt for den engelske målmannen. Forster har kun sluppet inn ni mål på tolv kamper etter han kom tilbake fra en langtidsskade i januar.

Forrige overgangvindu var preget av en ny maktfaktor, rike kinesiske klubber. Også sommeren kan bli husket for overraskende overranger til den kinesiske superligaen, skal man tro den spanske avisen Sport. Avisen melder nemlig at Barcelonas Arda Turan skal ha mottatt et tilbud fra en kinesisk klubb, bare måneder etter at han debuterte for katalanerne.

Vi avslutter også på Stamford Bridge, hvor The Sun kan fortelle om en mulig forsterkning for Chelsea til sommeren. Inters ving Ivan Perisic skal være smigret av interessen fra Antonio Conte, og Inter skal være villig til å selge, da en eventuell overgang vil gagne begge parter. Inter var nemlig blant de ti klubbene som ble straffet for brudd på Financial Fair Play, og penger i klubbkassen vil dermed være kjærkomment.

Kilder: The Sun, ESPN, The Telegraph, Sport