IKKE FORNØYD: Zlatan Ibrahimovic har, via sn agent Mino Raiola, gitt uttrykk for at påstandene vil bli mat for retten. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
IKKE FORNØYD: Zlatan Ibrahimovic har, via sn agent Mino Raiola, gitt uttrykk for at påstandene vil bli mat for retten. AFP PHOTO / FRANCK FIFE Foto: Franck Fife

Zlatan varsler søksmål etter dopinganklager

Zlatans agent lover at Ulf Karlsson vil angre på anklagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ulf Karlsson, tidligere svensk landslagstrener i friidrett, har skapt store reaksjoner i Sverige etter at han anklaget Zlatan Ibrahimovic for doping.

– Zlatan gikk opp ti kilo på et halvår i Juventus. Det er ikke mulig. Jeg er overbevist om at han var dopet, sa han.

Som ventet blir ikke uttalelsen tatt godt imot av Zlatan Ibrahimovic og hans team.

– Vi kommer til å saksøke ham. Jeg er ikke ekspert på svensk lovgivning, men vi har en svensk advokat, sier hans agent Mino Raiola.

– Det finnes alltid folk som hater. Kanskje er dette en tidligere idrettsutøver som ikke lyktes. Kanskje er han misunnelig. Denne mannen har gjort en stor feil. Han sprer usannheter. Livet hans kommer til å forandre seg etter dette, sier Raiola om Karlsson.

Raiola mener det var helt umulig å dope seg da svensken kom til Juventus. Han påpeker også at Ibrahimovic ikke en gang tar milde smertestillende.

– Dopingaffæren var allerede over da Zlatan kom til Juventus. Da Zlatan kom der var klubben satt under mikroskop og alle ble testet hele tiden. Zlatan ble testet mellom femten og tjue ganger. Vi kan bevise at dette ikke er sant. I alle klubber Zlatan har vært i vet de at han ikke en gang tar aspirin.

Til tross for at de nå varsler søksmål mot Karlsson, hevder Raiola at Ibrahimovic ikke er nevneverdig brydd av situasjonen.

– Jeg snakket nettopp med ham. Han er rolig og mer brydd av at han bommet på en straffe i går.