BURSDAG: Chris Martin tar her med sønnen sin Moses opp på scenen, under Coldplays konsert på Estadio Nacional de Lima i Peru. Foto: Scanpix
BURSDAG: Chris Martin tar her med sønnen sin Moses opp på scenen, under Coldplays konsert på Estadio Nacional de Lima i Peru. Foto: Scanpix Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM

Coldplay-Chris hentet sønnen opp på scenen

Chris Martins sønn Moses feiret 10-årsdagen med pappa på scenen foran 50.000 tilskuere.

Coldplay er for tiden midtveis i deres «A Head Full Of Dreams»-turné. Under en konsert på Estadio Nacional de Lima i Peru, overrasket Coldplay-sangeren sin egen sønn Moses (9) foran 50.000 tilskuere.

Han hentet sønnen inn på scenen og hyllet han foran publikum på stadioen. En bursdagskake ble holdt i været av et av bandmedlemmene.

When your dad wishes you an early 10th birthday at work...#coldplaylima

En video publisert av Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Moses fyller 10 år på fredag, og vil nok ikke glemme pappa Chris sitt påfunn og hyllest med det første. Gutten så lettere forvirret ut da han dukket opp på scenen foran titusenvis av skrikende fans.

Søt gest

Moren, skuespiller Gwyneth Paltrow (43) la til en tekst til videoen av familiens påfunn:

– Når faren din ønsker deg en tidlig 10-årsdag på jobb, skrev hun.

Chris Martin søte gest ble møtt med en drøss med føleleser og hyllest fra fans i sosiale medier.

– For en flott pappa, skrev en på Twitter.

Godt samarbeid

Gwyneth Paltrow er med på turnéen med sin eksmann, sammen med barna Moses og Apple (15). Paret er i ferd med å sluttføre skilsmissen, og kan etterhvert sette punktum for deres 10-årige ekteskap.

Men de er åpenbart gode venner og samarbeider godt om barna.