GRAVID: Janet Jackson (49) mottar Ultimate Icon Award under Bet Awards i Los Angeles, juni, 2015. Foto: Kevork Djansezian/Scanpix
GRAVID: Janet Jackson (49) mottar Ultimate Icon Award under Bet Awards i Los Angeles, juni, 2015. Foto: Kevork Djansezian/Scanpix Foto: © Kevork Djansezian / Reuters

Baby-ryktekok etter Janet Jackson-video på Twitter

Janet Jackson (49) la ut video på Twitter hvor hun bekrefter utsettelse av turné på grunn av familieplanlegging.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Janet Jackson (49) la ut en video på Twitter mandag hvor hun forteller at hun utsetter andre del av sin «Unbreakable»-turné, fordi hun er i full gang med familieplanlegging, skriver People.

Janet jackson delte denne beskjeden på Twitter for sine følgere, og la vekt på at hun og hennes mann Wissam Al Mana (41) fokuserte på å planlegge en familie.

– Vi er i andre del av turnéen og det har blitt en endring. Jeg tenkte at det var viktig at du er den første til å få greie på dette. Min mann og jeg planlegger å stifte familie. Derfor må jeg utsette turnéen, sa Jackson på Twitter.

Hun fortsatte videre:

– Vær så snill å forstå at jeg gjør dette nå. Jeg må vile meg har legene sagt. Jeg har ikke glemt dere. Jeg vil fortsette turnéen så fort som mulig.

«Unbreakable»-turnéen startet i Vancouver i fjor, og dette var Janet Jacksons første turné på fire år.

Janet Jackson og hennes mann fra Quatar giftet seg i 2012.