VAKKER: Det er vanskelig for vakre, høye kvinner å få seriøse roller i Hollywood, mener skuespiller, Charlize Theron. Foto: AFP / VALERY HACHE
VAKKER: Det er vanskelig for vakre, høye kvinner å få seriøse roller i Hollywood, mener skuespiller, Charlize Theron. Foto: AFP / VALERY HACHE Foto: Valery Hache

Hollywoodstjerne mener hun har mistet roller fordi hun er for pen

Charlize Theron forteller at hun har mistet mange roller fordi hun har vært for pen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Charlize Theron (40) forteller åpenhjertig i et intervju med GQ Magazine at det å være pen ikke alltid har vært like lett.

– Roller som har tyngde går til folk som er fysisk riktig for dem og sånn er det med det. Hvor mange roller finnes der ute for den smellvakre, kjolebærende, tometersmodellen? sier hun til det britiske magasinet.

– Pene folk får avslag først, konstaterer hun.

– Kvinner visner

Den vakre Mad Max-skuespilleren som for tiden er i gang med å promotere filmen «The Huntsman: Winter's War», snakket også om det å bli eldre i Hollywood og hvordan kvinnelige skuespillere blir behandlet der.

– Vi lever i ett samfunn hvor kvinner visner og menn eldres som god vin. Og lenge har dette blitt akseptert, sier hun.

Nå mener hun at kvinner må ta styringen og ta ansvar for de urealistiske standardene som er satt for kvinner i samfunnet.

Spilte stygg

På tross av sitt vakre utseende var det Charlize Theron som kapret rollen som den mindre pene seriemorderen, Aileen Wuornos, i filmen «Monster». Theron vant i 2003 både en Oscar og en Golden Globe for beste kvinnelige hovedrolle i rollen som Wuornos.