OVERNATURLIG?: Manchester Citys Fabian Delph er kjent for å ha brukbart blikk for fotball-spillet. Ikke rart, dersom hans påstander om overnaturlige evner stemmer. FOTO: Scanpix
OVERNATURLIG?: Manchester Citys Fabian Delph er kjent for å ha brukbart blikk for fotball-spillet. Ikke rart, dersom hans påstander om overnaturlige evner stemmer. FOTO: Scanpix Foto: Lindsey Parnaby

City-stjerne: – Jeg ser spøkelser hele tiden

Fabian Delph hevder han har overnaturlige krefter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

26-åringen byttet klubb fra Aston Villa til Manchester City før sesongen. Engelskmannen har dog slitt med skader og derfor kun fått 12 kamper for de lyseblå.

I et ferskt intervju, gjengitt av Telegraph, avslører han en helt unik egenskap som han hevder å besitte.

Har sett flere

– Jeg ser spøkelser hele tiden. Det er helt sant. Jeg tror jeg har sett om lag fire forskjellige, påstar Delph, med et dønn seriøst uttrykk i ansiktet.

Intervjuet er for ordens skyld ikke gjort 1. april. Forsøk på aprilspøk er dermed utelukket.

Opptil flere episoder har brent seg fast i minnet hans.

– Jeg hadde signert for Aston Villa og tok inn på hotell. Der var det mange bevegelser og det smalt i rommet, sier han, og legger til:

– For fire måneder siden så jeg to spøkelser i mitt eget hus i Yorkshire. Det var ett spøkelse som bar på en annen kropp. Jeg så de inne på baderommet, sier mannen med åtte landskamper for England.

Ikke bekymret

Mange ville kanskje blitt forskrekket og redd ved synet av døde mennesker, men Citys nummer 18 lar seg ikke skvette.

– Jeg tror ikke de viser seg for å skade meg eller gjøre meg noe vondt. De viste seg kun en brøkdel av et sekund før de forsvant. Men det finnes ikke tvil om at jeg har sett dem, sier Fabian Delph, som foreløpig har til gode å vise overnaturlige evner på fotballbanen.

Forrige sesong ble Delph latterliggjort etter å først ha forpliktet seg til Aston Villa ved å skrive ny kontrakt for klubben, før en overgang til Manchester City var et faktum bare få dager senere.

I kveld spiler Manchester City kvartfinale borte i Champions League mot Paris St.-Germain.

Lørdag kl. 18.30 kan du se Manchester City - West Bromwich på TV 2 Sport Premium.