FORELSKET: Det nye superparet Gigi Hadid og Zayn Malik poserer for verdensberømt fotograf i Vogue. Her fra Zayns musikkvideo, Pillowtalk. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Det nye superparet Gigi Hadid og Zayn Malik poserer for verdensberømt fotograf i Vogue. Her fra Zayns musikkvideo, Pillowtalk. Foto: Stella Pictures Foto: PLANET PHOTOS

Hollywoods nye superpar viser kjærligheten

Hollywoods heteste kjendispar har latt seg fotografere sammen i en moteserie for verdens største moteblad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik (23), og Victoria Secret-modell, Gigi Hadid (20) er Hollywoods nye superpar, og de skapte store overskrifter da de begynte å date i november i fjor.

Nå tar paret forholdet et skritt videre og har valgt å stille opp sammen i en stor moteserie i verdens største motemagasin, Vogue.

En italiensk dagdrøm

Det er den verdensberømte motefotografen Mario Testino som har fotografert paret. Bildene illustrerer et ungt par som lever livets glade dager i Napoli, Italia.

Bildene er svært preget av det tradisjonelle italienske hvor Hadid er kledd opp i kjoler fra Victoria Beckham og bukser fra Louis Vitton. Mens Malik stiller opp i Gucci og Calvin Klein.

❤️ @voguemagazine by @mariotestino on stands in May!! xx

Et bilde publisert av Gigi Hadid (@gigihadid)

Gjør solokarriere

Zayn Malik sjokkerte fansen da han i 2015 bestemte seg for å slutte i boybandet One Direction. Den gangen begrunnet han exiten med at han ville forlate kjendistilværelsen og leve som en normal 22-åring.

– Det er ganske vilt og litt sprøtt, men samtidig har jeg aldri hatt mer kontroll enn jeg har nå. Jeg føler jeg gjør det rette for både meg selv og guttene, så det kjennes bra, uttalte han den gangen til den britiske avisen, The Sun.

Nå ser det imidlertid ut som han har lagt i fra seg disse tankene da han for øyeblikket topper hitlistene med solo-singelen «Pillowtalk». Kjæresten, Hadid, har forøvrig i en rolle i musikkvideoen til låta.

Et bilde publisert av Zayn Malik (@zayn)

Victorias Secret-stjerne

Hadid har på sin side gjort det stort som modell, og debuterte for første gang i det storslåtte Victoria Secret Fashion Show i desember i fjor. Sammen med Kendall Jenner regnes Hadid som showets største stjerne.