I SØPPELBØTTA: Zlatan Ibrahimovic' finurlige påfunn overgår de fleste. AFP PHOTO
I SØPPELBØTTA: Zlatan Ibrahimovic' finurlige påfunn overgår de fleste. AFP PHOTO Foto: Claudio Bresciani/tt

Kastet lagkamerat i søppelbøtta

Historiene om Zlatan ser aldri ut til å stoppe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under et intervju med Sky Deutschland hadde Thiago Silva, ifølge Goal.com, en ganske morsom historie å fortelle om sin svenske lagkamerat.

Historien, som går noen år tilbake i tid, omhandler Zlatan, et søppelspann og den italienske midtbane-terrieren, Gennaro Gattuso.

Både Silva, Zlatan og Gattuso var i en periode lagkamerater i AC Milan, og vant blant annet et ligagull sammen i 2011. Zlatan, som er kjent for sine krumspring på og utenfor banen, valgte nemlig å kaste Gattuso i søppelbøtta i garderoben etter en trening mens alle tre spilte sammen i klubben.

Gattuso hadde, ifølge Silva, provosert Zlatan under hele morgenøkten, uten at super-spissen så ut til å bry seg nevneverdig om verdensmesteren fra 2006 sine bemerkninger.

Men da treningen var ferdig, og alle var samlet i garderoben, tok Zlatan tak i Gattuso, løftet ham, og la ham i et søppelspann til stor latter fra de som så på.

– Det var helt sykt. Vi begynte alle å flire ved tanken på Gattusos ansiktsuttrykk. Jeg sverger, vi sluttet ikke å le på en hel uke, sa brasilianeren til den tyske TV-kanalen.

Etter 2011-sesongen valgte Silva og Zlatan å forlate mote-hovedstaden til fordel for Paris Saint-Germain, og har tatt fire ligagull på rad med det franske laget.

Gattuso har siden lagt opp og startet på en karriere som trener. Han er for tiden sjef for det italienske tredjedivisjonslaget Pisa.