Ingen Martinsen på banen da Avalanche mistet sluttspillplassen

Colorado Avalanche røk på tap mot Nashville Predators.

NEDTUR: Colorado Avalanche-spillerne kom til kort mot Nashville. Foto: Mark Humphrey

Colorado Avalanches sluttspillhåp røk med 3-4-tap mot Nashville Predators i NHL onsdag.

Predators tok tidlig ledelsen i egen storstue. Colin Wilson og Filip Forsberg scoret hvert sitt før elleve minutter var spilt.

Mikkel Bødker reduserte til 1-2 før første periode var over, mens lagkameraet Jerome Iginla utlignet i annen periode.

I tredje periode ble alle tre målene scoret de fem første minuttene. Predators Mike Fisher scoret etter 36 sekunder, før Shawn Matthias utlignet for Avalanche. Craig Smith ble matchvinner for vertene drøyt fire minutter ut i siste periode.

Avalanche måtte vinne tirsdagens kamp for å ha en teoretisk mulighet om sluttspillplass. Med to kamper igjen å spille ligger Andreas Martinsens lag fem poeng bak Minnesota Wild i kampen om den siste wildcard-plassen i vest.

Martinsen var ikke i Avalanches tropp mot Predators. (©NTB)