Fotballryktene: – Arsenal-profil vil bort fra klubben

Og PSG vil gi Manchester United og Chelsea knallhard kamp om Lukaku.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den franske nasjonalsangen på norsk? Se nyeste episode av Premier Leaks i videovinduet øverst!

Ryktene rundt Europas ledende klubber, og hva de vil foreta seg til sommeren ser aldri ut til å stoppe opp.

Her er dagens fotballrykter.

Jose Mourinho krever en skriftlig bekreftelse på at han blir ny Manchester United-manager til sommeren, skriver The Sun. Portugiseren har allerede en muntlig avtale med klubben, men etter at Sir Alex Ferguson offentlig støttet nåværende manager, Louis van Gaal forrige uke, ble han mer betenkt. Det er et splittet styre i diskusjonen hvorvidt van Gaal får fortsette eller ikke, men både United-eierne, Glazer-familien, og styreformann, Ed Woodward, skal mene at «the special one» er rett mann for jobben. Nederlandske De Telegraaf mener på sin side at van Gaal får fortsette i jobben.

Det har vært mye skriverier de siste dagene om Antonio Contes inntog i Chelsea til sommeren. Nå skal italieneren innlede samtaler med mange av klubbens spillere for å finne ut om de er interesserte i å fortsette karrieren på Stamford Bridge. Daily Mail skriver at disse spillerne skal være John Terry, Eden Hazard, Nemanja Matic og Diego Costa.

Apropos Diego Costa, så meldte fotballryktene i går at Chelsea-spilleren skal ønske seg tilbake til Spania med sin tidligere klubb, Atletico Madrid, som det heteste alternativet. Nå bekrefter den spanske klubben, ifølge The Mirror, at de gjerne vil ha ham tilbake når vinduet åpner til sommeren.

Der Atletico Madrid bekrefter at de vil ha en tidligere stjerne tilbake, avkrefter de at en annen er på vei inn dørene, melder Evening Standard. Radamel Falcao, som også er Chelsea-spiller (på lån fra Monaco), hadde flere sesonger med suksess hos Madrid-laget, men en retur skal ikke være aktuelt med det første. Colombianeren har slitt etter at han kom til England. Låneoppholdet i Manchester United ble ikke som han selv hadde forventet, og tiden i Chelsea har vært preget av skader.

Ifølge nettstedet, Bleacher Report, vil Theo Walcott forlate Arsenal til sommeren om han ikke inkluderes i Englands EM-tropp i Frankrike til sommeren.

Ryktene rundt Yaya Tourés fremtid i Manchester City ser ikke ut til å avta med det første. Ivorianeren ble tidligere denne uken lenket til Inter Milan, som skal være svært interessert i å hente spilleren. Yaya og Inters trener, Roberto Mancini, har et nært forhold, men nå skriver The Mirror at 32-åringen vil fortsette karrieren i Premier League.

Arsene Wenger er interessert i å hente den italienske unggutten, Manuel Locatelli, til Arsenal. AC Milan-spilleren har imponert franskmannen denne sesongen, ifølge Goal.com, og skal ha sendt speidere for å se på unggutten ved flere anledninger.

Dwight Yorke har ytret sitt ønske om å trene sin tidligere klubb Aston Villa, skriver Talksport. Klubben ligger desidert sist i Premier League, og ender trolig opp i Championship neste år. Mannen fra Trinidad og Tobago skal ha fått støtte fra sin tidligere sjef, Sir Alex Ferguson, til å ta på seg den harde jobben med å stable et godt Villa-lag på beinene igjen.

Aston Villa er samme slengen interessert i å kvitte seg med Gabriel Agbonlahor, ifølge The Telegraph. Klubben vil slippe å betale angriperens høye lønn, og er villige til å la 29-åringen gå for en liten sum denne sommeren mens de forbereder seg til den potensielt harde Championship-sesongen som venter.

Paris Saint-Germain har løsningen klar om Zlatan Ibrahimovic velger å forlate klubben, skrev vi i går. Det franske hovedstads-laget har nemlig planer om å lokke til seg Neymar, men Barcelonas klubbpresident, Josep Maria Bartomeu, sier at det ikke vil være aktuelt for brasilianeren å innlede samtaler med en annen klubb. 24-åringen vil fortsette karrieren hos katalanerne, utdyper klubbpresidenten, ifølge Marca.

Atletico Madrid-trener, Diego Simeone, er interessert i å en gang trene Inter Milan, skriver spanske AS. Selv om han ikke har noen planer om å flytte på seg ennå, ser han ikke bort fra at han en gang i fremtiden kan returnere til mote-metropolen som trener

Romelu Lukaku er i vinden om dagen. Chelsea og Manchester United ønsker å signere belgieren, men nå skal også Paris Saint-Germain ha kommet på banen i kampen om underskriften til spissen. Laurent Blanc skal ha vært ringside på Old Trafford i helgen for å se Lukaku spille for Everton mot Manchester United, og det forventes at den franske klubben legger inn et bud opp mot 45 millioner pund i sommer for å sikre seg 22-åringen, melder Daily Star.