Med sine 26 mål og 35 assist ligger han an til å bli poengkonge i New York Rangers for andre gang i karrieren, og fortsatt gjenstår to kamper i grunnspillet.

Zucca var ikke fornøyd med hvordan laget hans startet kampen, men mente det var godt gjort å komme tilbake.

– Vi startet vel ganske svakt kan du si. De kom ut i ganske høyt tempo, og vi var ikke helt med, men det er sterkt å komme tilbake igjen. Vi legger ned mye jobb med taklinger, blokkering av skudd, så bra lagarbeid i dag, forteller Zuccarello Aasen etter kampen.

Før kampen mot Tampa Bay Lightning tirsdag kveld, sto Zuccarello med 59 målpoeng, det samme antallet som i gjennombruddssesongen for to år siden. Zuccarello noterte seg for to målgivende, begge til Derek Stepan. Rangers vant kampen 3-2 etter å ha ligget under 2-0.

28-åringen er glad for at laget er klare for sluttspill, og med ny personlig poengrekord, men mener han fortsatt har en del å gå på.

– Jeg skulle vel ønske at jeg ikke hadde sånne dupper i formen, men det er klart at man er fornøyd med å komme til sluttspillet, og at jeg har fått være med å bidra. Det er bra det, sier Zuccarello Aasen.

Zuccarello innrømmer at han var usikker på hvordan han ville tåle hardkjøret i NHL etter skaden. Oslogutten mistet taleevnen i fire dager og kunne ikke trene på flere uker.

– Ja, selvfølgelig. Følte på det hele veien, og håpte å komme tilbake 100 prosent. Jeg merker det på kroppen innimellom at jeg kanskje ikke fikk trent like bra som jeg har gjort de to-tre foregående somrene da, men det får vi ta, sier Zucca.

(©NTB) / TV 2 Sporten