RASSHØL: Her viser Chelsea Handler rumpa til Donald Trump, med klar melding til presidentkandidaten. Foto: Stella Pictures.
RASSHØL: Her viser Chelsea Handler rumpa til Donald Trump, med klar melding til presidentkandidaten. Foto: Stella Pictures.

Slik viser komikeren hva hun synes om Trump

Komiker Chelsea Handler (41) viser sin avsky for Donald Trump på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den amerikanske komikeren Chelsea Handler (41) har brukt sin Instagram-konto til å vise en hel verden hva hun mener om Donald Trump.

Hun postet et svært avkledd bilde med skrift på rygg og rumpe:

– Trump er et rasshøl.

Ingen kommentar

Komikeren var så stolt av sitt påfunn at hun la ut et bilde på Twitter også, der hun hadde oppsatt hår.

Hun har sjikanert og kommet med mishagsytringer til republikanernes omstridte presidentkandidat ved en rekke anledninger. Donald Trump har foreløpig avstått fra å kommentere Chelsea Handlers påfunn.

En av vitsene hun har gjort på hans bekostning var følgende:

Syv av 10 kvinner har negativt syn på Donald Trump og de andre tre heter Melania, Ivanka og Chris Christie, sa hun med referanse til Trumps to ekskoner og kone.

«USAs kvinner vender ryggen til Trump» - les kommentaren her

Over for Trump?

Tirsdag er det nominasjonsvalg i Wisconsin, hvor det er 42 delegater å kjempe om. Trumps rival, Ted Cruz, ligger an til å vinne.

– Trump har støtt på flere problemer her i Wisconsin, blant annet er den såkalte «NeverTrump»-bevegelsen sterkere her enn den har vært i flere andre delstater, sier Are Tågvold Flaten, USA-kommentator som følger presidentvalgkampen for TV 2.

Foreløpig ligger han godt an på meningsmålingene, men en sterk Cruz-seier i Wisconsin kan snu valgkampen på hodet og sørge for at det er «game over» for Trump.