FORLOVET: Rob Kardashian og Blac Chyna skal etter fire måneder som par ha forlovet seg. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Rob Kardashian og Blac Chyna skal etter fire måneder som par ha forlovet seg. Foto: Stella Pictures Foto: PLANET PHOTOS

Hinter om forlovelse

Rob Kardashians modell-kjæreste, Blac Chyna, har lagt ut et bilde på Instagram som hinter om en forlovelse mellom paret.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har lenge vært kjent at Kardashian-søstrenes lillebror, Rob, har et forhold til den formfulle tidligere stripperen og nå modellen, Blac Chyna.

Forholdet har skapt mye trøbbel i familien da Chyna tidligere har vært sammen med rapperen Tyga som nå er kjæreste med Kylie Jenner, Rob Kardashians søster. Blac Chyna og Tyga har også en sønn sammen.

Sier «ja»

Rob Kardashian og Chyna begynte å date i januar og har flere ganger siden da skapt overskrifter om babyrykter og familiekrangler.

Bare fire måneder etter de første romanseryktene ser det altså ut til at paret har forlovet seg. Blac Chyna la nemlig ut et bilde av seg selv og Rob på sin Instagram-profil, hvor hun viser fram en stor diamantring som hun bærer på ringefingeren. I tittelen står det: «Yes !...!...!».

YES !...!...!

Et bilde publisert av www.Lashedbar.co (@blacchyna)

Slet med depresjon

Selv om Rob virker lykkelig nå har det ikke alltid vært like lett for den 28 år gamle Kardashian-broren. Hans deltakelse i familiens realityserie, «Keeping Up With The Kardashians» gjennom flere sesonger, fikk en brå slutt da han begynte å slite med vektproblemer og depresjon.

Før romansen med Chyna hadde han holdt seg borte fra offentligheten i over et år, og familien uttrykte sin bekymring både i serien og på sosiale medier.

Moren hans, Kris Jenner, uttalte i serien at «hvis jeg ikke hjelper han til å gjøre noe drastisk, så vil han dø. Jeg venter bare på at dette forferdelige skal skje, og det er ikke noe jeg kan gjøre med det», skriver The Mirror.