SEXKALKULATOR: Kardashian-søsteren liker å holde tellingen på kaloriene, og ser også på sengeaktiviteten som trening. FOTO: Stella Pictures
SEXKALKULATOR: Kardashian-søsteren liker å holde tellingen på kaloriene, og ser også på sengeaktiviteten som trening. FOTO: Stella Pictures

Khloé Kardashian: – Jeg bruker sex som trening

Hvor mange kalorier forbrenner du egentlig når du har sex? Det liker Khloé Kardashian å holde rede på med en sexkalkulator.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av de mest veltrente Kardashian-søstrene, Khloé (31), avslører nå på sin egen hjemmeside at hun er litt mer ivrig enn gjennomsnittsmennesket til å telle kalorier.

I et innlegg på siden skriver hun at hun har fått hjelp til å sette sammen en del treningsøvelser som kun er ment for soverommet.

– Jeg er veldig for å ha det gøy med trening, og det er den beste måten å holde seg motivert til å trene på. Jeg har fått teamet mitt til å sette sammen en liste over sex-stillinger som forbrenner flest kalorier, for hva er mer gøy enn å legge seg ned? skriver hun ifølge Female First.

Sexkalkulator

For å holde skikkelig telling over nøyaktig hvor mange kalorier hun har brukt på stillingene i sengen, har hun fått seg en sexkalkulator.

– Jeg fant faktisk en sexkalkulator, som teller nøyaktig hvor mange kalorier du har brent mellom lakenene, basert på kjønn, vekt, stilling og stil (sakte, friskt eller fort og sint) og hvor lang tid (sykt), skriver hun.

Åpen om seksualiteten sin

Den kjente realitystjernen er ikke redd for å by på seg selv. For noen dager siden avslørte hun at hun liker å ha en pisk liggende klar ved sengen.

– Jeg liker kjærlige bitt, så lenge de er gjort på en snill måte. Ikke få meg til å blø! Jeg har sett noen intense dokumentarer hvor folk står i bur og sånne ting, og det er IKKE noe for meg, presiserer hun.