Fotballryktene: – Her er Contes drømmesigneringer

Og det kan bli budkamp mellom Chelsea og Manchester United på Real Madrid-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se «2 mot 1»-gutta ta Ylvis på ballene i videovinduet øverst.

Med Antonio Conte som ny styrmann på Chelsea-skuta, spekuleres det heftig i hvem han kommer til å hente til Stamford Bridge denne sommeren. Men også andre Premier League-klubber ønsker å hente stjerner til balløya.

Her er dagens fotballrykter.

Antonio Conte har, ifølge Gazzetta dello Sport, en stor liste med drømmesigneringer. Listen inneholder blant annet Paul Pogba, Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain, Antonio Rüdiger og Radja Nainggolan. Den nye Chelsea-sjefens ønskeliste kommer i morgendagens utgave av avisen.

Men Italieneren har også flere i kikkerten. Conte, vil resignere Romelu Lukaku, ifølge Daily Star. Belgieren ble solgt til Everton fra Chelsea i 2014. Nå har klubben gjort retrett med den nye treneren bak roret, og spissen vil koste de blå opp mot 50 millioner pund.

Conte vil derimot få det tøffere med å beholde en annen superspiss i klubben, skal vi tro The Guardian. Diego Costa har ytret sitt ønske om en retur til spansk fotball med sin tidligere klubb, Atletico Madrid, i førersetet for å sikre seg angriperen. 27-åringen er også ønsket i Paris Saint-Germain og Kina, men skal være klar på at Spania er hovedprioritet.

Mathieu Flamini kan være på vei over dammen til Major League Soccer, skriver The Express. Arsenal-spilleren er kommet lenger og lenger bak i rekken på «Gunners»-midtbanen, og franskmannen ser nå ut til å være ferdig i klubben for andre gang.

James Rodriguez dager i Real Madrid kan være talte, melder The Mirror. Det spanske hovedstadslaget skal være villig til å selge colombianeren til Chelsea eller Manchester United for en sum på 60 millioner pund. Toppscoreren fra VM i Brasil har skuffet denne sesongen, men «Los Blancos» skal likevel kreve en såpass stor sum at en klubb som Juventus har meldt seg ut av kampen om playmakeren. De pengesterke Premier League-klubbene og Paris Saint-Germain skal være de eneste som har økonomi nok til å hente James fra Madrid.

Yaya Touré er definitivt på vei bort fra Manchester City, skal agenten hans ha sagt ifølge Manchester Evening News. Mange klubber har meldt sin interesse for ivorianeren. Blant disse skal være Inter Milan, som for tiden trenes av tidligere City-manager, Roberto Mancini. Italieneren er stor fan av Yaya, og ønsker å forsterke laget med midtbanespilleren denne sommeren.

Liverpool ønsker å hente Lucas Vazquez fra Real Madrid for en sum på 10 millioner pund, skriver Corriere dello Sport. Den spanske vingen har i lengre tid blitt fulgt av Jürgen Klopp.