Madonna har blitt hengt ut på en Instagram-konto som angivelig skal tilhøre sønnen Rocco Ritchie. Foto: Stella Pictures/Instagram
Madonna har blitt hengt ut på en Instagram-konto som angivelig skal tilhøre sønnen Rocco Ritchie. Foto: Stella Pictures/Instagram

Madonnas sønn sjokkerer:
– Jeg er sønn av en drittkjerring

En Instagram-konto i Rocco Ritchies navn har publisert grov sjikane av Madonna.

Madonnas sønn Rocco Ritchie (15) har trappet opp sin feide mot sin mor, Madonna (57) ved å henge henne ut på det groveste på Instagram, skriver The Sun.

På et bilde av seg selv har han angivelig lagt ut den grove teksten.

– Son of a bitch!

Falsk konto?

Dette offentlige angrepet er svært ødeleggende og opprivende for Madonna som står midt oppi en omsorgssak med eksmannen Guy Ritchie (47).

Ifølge The Sun har Instagram-kontoen registrert på Rocco Ritchie dukket opp på Instagram. Det er uklart om kontoen diponerers av Rocco Ritchie. Innlegget ble slettet ikke lenge etter at det dukket opp lørdag ettermiddag.

Omsorgssak

Madonnas sønn Rocco Ritchie skal ha røkt uklar med sin mor sent i fjor, da han forlot henne under hennes «Rebel heart»-turné.

15-åringen rømte til faren Guy Ritchie (47), som bor i London med ny kone og barn. Siden desember har Madonna og Guy Ritchie stått i rettsak om omsorgen på deres felles sønn Rocco.

Bedre hos pappa

Rettsapparratet i New York har beordret Rocco å komme hjem til Madonna som bor i New York for en rettshøring neste måned.

Rocco skal ha uttalt at han føler at moren behandler han mer som et trofé, enn en sønn. Han skal videre ha sagt at han ville ha et mer stabilt og kjærlig liv sammen med faren Guy Ritchie, skriver The Sun.

Verken Madonna eller Rocco Ritchie har vært ute og kommentert denne saken.