BLOMSTRER: Rose Leslie og Kit Harington kom sammen på britiske Olivier Awardsm. Foto: Scanpix
BLOMSTRER: Rose Leslie og Kit Harington kom sammen på britiske Olivier Awardsm. Foto: Scanpix Foto: Matt Crossick

«Game of Thrones»-par viste seg sammen for første gang

Det slo gnister mellom dem i «Game of Thrones». Nå viser de kjærligheten i det virkelige liv også.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De som har sett den populære fantasy-serien Game of Thrones, kjenner kanskje igjen frasen «You know nothing, Jon Snow». Nå viser det seg at Jon Snow, spilt av Kit Harington, kanskje har peiling likevel.

Det er rolle-figuren «Ygritte» som spilles av den britiske skjønnheten Rose Leslie (29) som hele tiden påpeker hvor lite Jon Snow vet. I serien oppstår det gnister mellom disse to som senere utvikler seg til et kjærlighetsforhold. Nå ser det ut som kjærlighetsforholdet dyrkes videre, også bak kulissene.

Uatskillelige

Det har svirret rykter en stund om at TV-paret skal ha funnet hverandre på privaten, og nå viser de seg sammen offentlig for første gang.

Paret kom nemlig sammen på den britiske prisutdelingen, Olivier Awards, hvor de ikke skal ha klart å holde øynene fra hverandre. Dette skriver Daily Mail.

På den røde løperen skal de også ha sneket til seg et kyss til stor begeistring for fotografene og publikum.

Sammen på TV (spoiler-advarsel)

I serien spiller Leslie den tøffe og litt frekke «Ygritte». Hun tilhører de såkalte «skrælingene» i serien. Det er de som bor utenfor den høye muren som voktes av blant annet «Jon Snow» som spilles av den 29 år gamle kjekkasen, Kit Harington.

Kjærlighetsforholdet ender alt annet enn godt når Ygritte dør etter å ha prøvd å drepe Jon Snow. Snow klarer seg imdlertid en sesong til før han også må bøte med livet i forrige sesongs siste episode.

På tross av hans TV-død har det likevel blitt gjort flere observasjoner av Harington i byen hvor serien blir spilt inn, i tillegg til at Harington bærer Jon Snows fyldige manke. Det blir nå spekulert i om Jon Snow vil komme tilbake som en levende død «White Walker».