Sparkede Bendtner kan ende opp i Solbakkens FCK

– Alle danske klubber bør vurdere å hente Bendtner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FC København skal trolig hente inn en ny angrepsspiller i sommer. Det kan bli den tidligere Wolfsburg-spissen Nicklas Bendtner.

Bendtner fikk nylig sparken i den tyske storklubben Wolsfburg, og jakter dermed en ny arbeidsgiver.

Samtidig kobles Nicolai Jørgensen kobles vekk fra den danske storklubben, og en erstatter må inn hvis han selges. FCK-trener Ståle Solbakken innrømmer at han vil vurdere Bendtner om det skulle bli aktuelt.

– Hvis han har lyst til å spille i Danmark, bør han vurderes av alle danske klubber, konstaterer Solbakken overfor danske BT.

Bendtner trener for øyeblikket for seg selv, og har ikke vært involvert i en fotballkamp siden februar, så 28-åringen ville i så tilfelle være nødt til å ta tak.

– Men det er jo mange ting som skal passe. Han må være «megamotivert», og skal være villig til å legge ned en like stor arbeidsinnsats som mine spisser gjør, sier Solbakken.

Dansken har i en periode trent med hovedstadsklubben, og skal etter rapportene ha gjort det brukbart. Den kontroversielle spissen kommer fra en svært lukrativ avtale i Tyskland, og de økonomiske forutsetningene kan også bli en utfordring.

– Bendtner må være forberedt på mange ting. Ikke minst på en ny økonomisk hverdag, sier Solbakken.

Selv om Bendtner uttalt har blitt sparket av Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs, er situasjonen fortsatt låst da dansken fremdeles har en kontrakt å forholde seg til.

Men Bild-journalist Kurt Hofmann sa fredag at han tror situasjonen vil få en snarlig løsning.

– Mandag eller tirsdag tror jeg det vil være en avklaring på saken, sa han.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 148772301


Varnish cache server