Superinnbytter Karadas sikret Brann-seier

Azar Karadas brukte under ett minutt på å score seiersmålet mot Aalesund.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aalesund - Brann 1-2

Brann snudde kampen og vant 2-1 mot Aalesund på Color Line Stadion etter scoringer av Remi Johansen og Azar Karadas. Peter Orry Larsen scoret hjemmelagets mål etter bare seks minutter, mens Brann scoret i andre omgang. Seieren gjør at Brann står med fem poeng på tre kamper, mens Aalesund har tre poeng

Her klikker Leciejewski på Demidov

Karadas: – Var godt å få hodet på den
– Det er en fantastisk følelse. Vi tar tre viktige poeng. Jeg synes vi gjør en veldig god kamp. Guttene står på. Vi kommer under og det er ikke lett borte mot Aalesund med fullsatt stadion, sier Azar Karadas.

Superinnbytteren ble matchvinner bare noen sekunder etter at han kom inn på banen da han stanget inn en corner.

– Det er en av mine styrker foran mål der. Det var godt å få hodet på den.

AaFK åpnet best
Hjemmelaget åpnet best og tok kontroll på kampen etter bare seks minutter med Peter Orry Larsen som fra rundt 20 meter dundret ballen i mål. Piotr Leciejewski var så vidt borti skuddet, men klarte ikke å redde det. Brann kom litt mer med i kampen utover i omgangen, men klarte ikke å produsere de helt store sjansene. Dermed stod det 1-0 til pause på Color Line Stadion.

Johansen-scoring etter keeperblemme
Brann var på hugget etter pausen og spilte seg til noen fine muligheter ved Daniel Braaten og Erik Huseklepp. Etter 59 minutter kom utligningen ved Remi Johansen. Brann-debutanten fyrte av et skudd fra 20 meter. Ballen flakket i hendene på keeper Lie og i mål.

Brann var det beste laget i andre omgang. Etter 77 minutter slo Deyver Vega et presist frispark som kaptein Demidov headet i mål. Brann-kapteinen ble imidlertid avblåst for offside, og målet ble annullert.

Riise glapp markeringen: – Jeg hang på ham som en ryggsekk

Riise glapp markeringen: – Hang som en ryggsekk
I det 81. minutt kom Azar Karadas inn for Huseklepp. Like etter fikk Brann corner. Der knuste superinnbytteren fra Nordfjordeid John Arne Riise i duellen og stanget inn ledermålet for bergenserne med sin første berøring på ballen.

– Han er sterk som en bjørn. Også scorer han på sitt første touch på ballen. Ballen kom litt lavt. Jeg var sikker på at vår første tok den og jeg hang på ham som en ryggsekk, sier Riise om tungvektsduellen.

Nilsen om Karadas: – Gladiatoren vår
Brann-trener Lars Arne Nilsen var også fornøyd med matchvinneren sin.
– Det er gladiatoren vår. Alle lag må han en gladiator. Han er sterk, men han holder ikke 90 minutter, sier han til TV 2.