Farmen-Andreas fikk kommentarfeltet til å koke: – Jeg er vant til å bli hetset etter å ha stilt opp i media

Den tidligere Farmen-deltakeren synes ikke uttalelsene hans i reportasjen var så kontroversielle som Facebookfølgerne skal ha det til.

Se reportasjen i toppen av saken.

Det koker i kommentarfeltet på Facebook, etter God kveld Norge-reportasjen om Andreas Nørstrud som ble sendt på TV 2 lørdag kveld.

I reportasjen forteller den tidligere Farmen-deltakeren at han har formet kona slik han selv vil, at det er kvinnen som skal ta seg av barna, og at det er riktig å tukte barna.

– Jeg mener at tukt er en viktig ting når det kommer til unger. Tukt betyr irettesettelse. Jeg mener man kan tukte så langt at det ikke skader barnet. At det ikke får varige men og går ut over ungene, psykisk eller mentalt, sier Nørstrud i reportasjen.

Dette får flere til å se rødt på Facebook, og kommentarene har strømmet inn siden lørdag kveld.

«Jeg bryr meg katta i hvordan de to voksne menneskene velger å dele oppgaver osv, men at han sier rett ut at det er greit å slå ungene sine, er faen meg barnevernsmat!», skriver en illsint kvinne i kommentarfeltet.

Svigerinnen i forsvar

Andreas presiserer at kona Maren er med på notene, og nå har Marens søster gått ut og forsvart svogeren og søsteren sin på Facebook.

« ... Den jenta eller "kjerringa" (Som noen sier), er søstera mi. De flotte barna er tantebarna mine. Maren er verdens flotteste person, og Andreas er heldig som har disse i livet sitt, og det vet han, og han verdsetter dem slik de skal bli verdsatt. Om noen nå har misforstått hva han sa, så anbefaler jeg at dere ser klippet på nytt ... Maren og Andreas gjør en fantastisk jobb med disse barna ... Tilslutt vi jeg bare si at dere får se å slutte å dømme andre.. For dere er vel helt feilfri selv?!», skriver Christina Norderud Hansen på Facebook-kommentaren som har fått over 500 likes.

Har blitt kristen

Til TV 2 forteller Norderud Hansen at søsteren slettes ikke har forandret seg stort etter hun ble gift med Andreas.

– Hun er kjempeflink, og begge er fantastiske foreldre. Hun har blitt kristen, så på den måten har hun forandret seg, men hun er fremdeles Maren, sier søsteren Christina.

Andreas og Maren selv er vant med stormen som oppstår etter at de har stilt opp i media, men Andreas synes ikke uttalelsene hans i reportasjen var så kontroversielle som Facebookfølgerne skal ha det til.

– Det å oppleve hatmeldinger er en naturlig del ved å stå for kristne verdier og kristen tro. Det er jeg forberedt på og vant med, sier Nørstrud til TV 2.

Annerledes enn på TV

Svigerinnen påpeker at Andreas er en varm og rolig mann på privaten, men at han nok provoserer litt på TV. Det er ikke den tidligere Farmen-deltakeren uenig i.

– Jeg tråkker jo litt ekstra til når det skal lages en TV-reportasje, hvis ikke blir det ikke god TV. Jeg taler rett fra levra når jeg blir intervjuet, men når jeg er med mennesker på tomannshånd er jeg opptatt av å være en god lytter. Jeg går ikke rundt og prater om dette på privaten, sier han.

Nøstrud opplever også støtte i kommentarfeltet, og flere kommer med personlige innrømmelser om hvordan mann er mann og kvinne er kvinne også i deres hus.

«Er ikke vanskelig å se at både barn og kone har det godt. Ungene virker å ha tillit til han noe eg mener de ikke hadde hatt om han var slem. Ja det virker merkelig kossen de lever livet sitt, men ver så god vist det er slik de ønsker det. Han er en god mann og god far.», skriver en annen i kommentarfeltet på Facebook.

– Jeg føler ikke at det var noe kontroversielt med det som kom frem i denne reportasjen. Det er vanlig at en mor passer på barna de første årene, sier Andreas Nørstrud.