NY KLUBB: Vegar Eggen Hedenstad spiller for St. Pauli fra neste sesong. Foto: Tore Pedersen / Instagram.
NY KLUBB: Vegar Eggen Hedenstad spiller for St. Pauli fra neste sesong. Foto: Tore Pedersen / Instagram.

Eggen Hedenstad klar for St. Pauli

– En mulighet man må gripe med begge hender.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vegar Eggen Hedenstad er klar for den tyske fotballklubben St. Pauli fra neste sesong. Han har signert en treårskontrakt som gjelder til sommeren 2019.

Det meldte klubben søndag. Allerede for noen dager siden ble det kjent at Hedenstad hadde valgt å gå til Hamburg-klubben når kontrakten med Freiburg løper ut i sommer.

– Det har vært interesse fra St. Pauli en god stund. De har gitt uttrykk for at de ønsker å satse på meg, og at de ser på meg som en god spiller. Jeg har hatt en god prat med treneren og er forespeilet en plass på høyrebacken, men av erfaring vet jeg at det blir konkurranse om plassen, sier Hedenstad til Østlendingen.

– Når sjansen til å spille for en slik klubb byr seg, er det egentlig bare å gripe den med begge hender. Det er en veldig kul klubb med en voldsom historie, og en kultur som strekker seg utenfor fotballen, sier Elverum-gutten.

Hedenstad blir far for første gang i mai og synes det er fint å skulle bo i Hamburg.

– Det er en stor og flott by, og den ligger slik til at det bare er en kort tur hjem. Det er viktig med tanke på familiesituasjonen, sier han. (©NTB)