Kim-Daniel flytter nordover med kjæresten

Kim-Daniel Sannes (30) satser alt på kjærligheten.

Det har blitt sendt over 1700 episoder av Hotel Cæsar siden skuespiller Kim-Daniel Sannes satte sin fot på hotellet for første gang.

– Det har vært en reise, men det er viktig å ikke gro fast, sier skuespilleren til God kveld Norge.

Nå har Sannes bestemt seg for å snu opp-ned på livet sitt. Han vil etter hvert gi seg som skuespiller og pakker tingene sine og flytter til Nordreisa for å bli samboer med kjæresten, jegertvillingen Johanne.

– Det føltes egentlig veldig naturlig, og da flytter jeg. Tar tak i kjærlighetslivet og familielivet. Det skal bli veldig godt å prioritere tiden sin på ting som er viktig i livet, sier han.

Ser frem til livet i nord

– Det å sitte i stua på reinskinnet med fyr i peisen. Det gleder jeg meg til. Jeg søker ro jeg nå, sier en forelsket Kim-Daniel.

Nå starter friluftslivstilværelsen for Sannes, som er klar for naturopplevelser sammen med kjæresten. Også Johanne gleder seg til å ha noen med seg på tur.

– Jeg synes det er bra å slippe å være alene på alle turene mine. Da har jeg en ekstra hånd til hundene mine. Jeg gleder meg!

Jobber med hva som helst

Selv om han snart vil gi seg som skuespiller, har Kim-Daniel en utdannelse i bakhånd som han får god nytte for nå.

– Jeg har en elektroutdannelse som jeg hiver meg på med en gang. Hvis ikke er det jo sjømat da, som jeg drømmer om. Kråkeboller, sjøpølser, tang og kamskjell. Foredle det og sende det nedover til østen.

Og om alt skulle skjære seg har Sannes en plan B.

– Hvis jeg må sitter jeg gjerne i kassa på Nille jeg altså, sier han.

Selv om Kim-Daniel flytter, blir han å se på Hotel Cæsar og TV-skjermen langt inn i 2017.

Se God kveld Norge på lørdager kl.21.40, eller på TV 2 Sumo.