TAP: Det ble tap for Mats Zuccarello og Rangers mot Buffalo Sabres. Foto: USA Today.
TAP: Det ble tap for Mats Zuccarello og Rangers mot Buffalo Sabres. Foto: USA Today. Foto: Brad Penner

Hjemmetap for Rangers mot Sabres

Ingen poengrekord – i denne omgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Buffalo Sabres slo New York Rangers 4-3 i Madison Square Garden. Mats Zuccarello klarte ikke å sette ny personlig poengrekord.

Hittil i sesongen har Zuccarello 58 poeng for scoringer og assists, og lørdag hadde han sjansen til å slå sin egen rekord på 59 poeng i løpet av én sesong. Men det ble verken mål eller målgivende pasning på Zucca denne gangen, og rekorden står dermed – inntil videre.

Det var Sabres som åpnet scoringsballet i Madison Square Garden lørdag. Klokken hadde så vidt passert ti minutter i første periode da Ryan O'Reilly satte inn 1-0 for gjestene. Snaut tre minutter senere var det O'Reillys tur igjen; 2– 0.

Etter pausen gikk det mindre enn ett minutt før Zemgus Girgensons la på til 3-0. Etter snaut tre minutter var det endelig Rangers' tur til å få nettkjenning. Kevin Hayes reduserte til 3-1. Ti minutter senere økte Matt Moulson til 4-1 for gjesten fra lengst nord i delstaten New York, og periodens siste minutt reduserte J.T. Miller igjen for Rangers.

Derek Stepan satte det neste målet i den siste perioden, og kampen endte altså 4-3 til Sabres.

Det ble nitten og et halvt minutt på Mats Zuccarello, men altså ingen scoring og ingen poeng for nordmannen denne gangen. (©NTB)