Citys supertrio rev Bournemouth-forsvaret i fillebiter

Manchester City avgjorde kampen på elleve minutter mot Bournemouth.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bournemouth - Manchester City 0-4:

Joshua King meldte forfall til landskampene mot Estland og Finland, men mot Manchester City var spissen tilbake på banen.

Lite kunne nordmannen gjøre med et drepende effektivt Manchester City. Spesielt supertrioen Sergio Agüero, David Silva og Kevin De Bruyne fikk gode arbeidsbetingelser.

Se sammendraget øverst i saken!

Lekker De Bruyne-scoring

De lyseblå avgjorde kampen på elleve minutter av førsteomgang etter scoringer fra Fernando, Kevin De Bruyne og Sergio Agüero. På overtid i andreomgang satte Aleksandar Kolarov inn dagens fjerde scoring. Manchester City vant 4-0 på bortebane og økte avstanden ned til byrival Manchester United med tre poeng.

Spesielt De Bruynes mål var en skikkelig lekker scoring. Etter lekkert en touch-spill fra Agüero og Silva avsluttet belgieren det vakre angrepet.

Joshua Kings kropp tålte ikke mer enn en 45 minutter og nordmannen ble byttet ut ved pause til fordel for Mark Pugh.

Scoret tre mål på elleve minutter

Manchester City tok godt vare på mulighetene som kom i starten av kampen. Fernando sendte de lyseblå i ledelsen allerede etter syv minutters spill da han bredsidet en corner i mål.

Mer moro skulle det bli. Sergio Agüero vant ballen langt inne på Bournemouths banehalvdel i det tolvte minutt. Spissen vippet ballen videre til David Silva som på et touch la ballen igjen til Kevin De Bruyne. Angrepsspilleren klinket til på direkten og avsluttet et vakkert angrep med scoring.

Seks minutter senere var det Agüeros tur. Jesus Navas fikk ballen fra De Bruyne på høyrekanten. Et høyt innlegg fra spanjolen dalte nedpå hodet til Citys målfarlige spiss. Argentineren hang lenge i luften før han styrte ballen tilbake i motsatt hjørne. En utsøkt scoring.

Det kunne blitt mer. Etter 25 minutters spilt vant Silva ballen høyt i banen. Spanjolen serverte den til Fernandinho, som klinket til med et skudd. Ballen traff tverrliggeren.

Etter pause skrudde gjestene ned tempoet, men var likevel på enkelte halvfarlige visitter på hjemmelagets banehalvdel. På overtid banket Aleksandar Kolarov inn dagens fjerde scoring.