Johansen-assist da Celtic snudde kampen og vant

Ronny Deilas menn tok nye steg mot seriegull i et fyrverkeri av en fotballkamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stefan Johansen la opp til det siste målet da Celtic vendte til 3-1-seier over Hearts i skotsk eliteserie lørdag og tok et nytt steg mot seriegull.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst!

Gjestene fra Edinburgh tok ledelsen etter bare fem minutters spill da Jamie Walker skjøt i krysset bak hjemmekeeper Craig Gordon, men Ronny Deilas menn lot seg ikke stresse og vendte kampen i sin favør før pause.

Hearts-keeper Neil Alexander sto for en kjemperedning da Leigh Griffiths fyrte løs på et frispark etter et kvarter, men det utsatte bare utligningen et lite minutt. På hjørnesparket bet Celtic seg fast, og det endte med at Gary Mckay-Steven fikk ballen i returrommet og sendte den flatt og presist i hjørnet med venstrefoten fra 16-meterstreken.

Hearts ga seg ikke, og Alim Oztürk traff tverrliggeren med et frispark før Celtic tok ledelsen i det 35. minutt.

Tomas Rogic vant ballen ute ved høyre sidelinje, avanserte innover på banen og sendte en pen stikker til Patrick Roberts, som avsluttet med en frekk og elegant vipp over keeper fra spiss vinkel.

Mot slutten av omgangen var det håndgemeng ute på banen etter en tøff duell, men dommeren greide å roe gemyttene ved hjelp av noen gule kort.

Fire minutter ut i andre omgang trygget Roberts ledelsen da han satte inn sitt andre for dagen.

Med det leder Celtic serien med syv poeng før Aberdeen tar imot Hamilton søndag ettermiddag.

Celtic vil da ha én kamp til gode på sin konkurrent.

(NTB/TV 2)