Fotballryktene: – Store endringer i Manchester United

Barcelona vil kjøpe United-forsvarer, men fansen kan få en gledelig sommergave i form av en brennhet Everton-spiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det blitt helg. Det betyr forhåpentligvis at du allerede har plassert chipsbollen pent på fanget i sofaen. Det betyr også at helgens fotballgodbiter er like om hjørnet.

For å korte ned ventetiden serverer vi deg her dagens brennende hete fotballrykter!

Først ut i lupen er Manchester Uniteds feilslåtte argentinske kjøp Marcos Rojo. Forsvarspilleren har vært langt fra den suksessen han var forventet å være på Old Trafford, og har slitt med både spilletid og skader. Det har ikke skremt bort det som av flere regnes som verdens beste fotballklubb Barcelona. Ifølge Sport.es skal den katalanske giganten se verdien i å slenge i overkant av 100 millioner kroner på bordet for den venstrebente kruttønnen.

Samtidig som det ryktes spillere ut, ryktes det også spillere inn portene på Drømmenes Teater. Og det er ikke en hvem-som-helst som skal være aktuell.

Romelu Lukaku har vært brennhet på topp for Everton hele sesongen, og skal ifølge Daily Mirror være sterkt ønsket av Louis van Gaal. Roberto Martínez har uttalt at den 22 år gamle belgieren ikke er til salgs, uansett pris, men det spørs om ikke det frister både Everton og Lukaku når en klubb med Manchester Uniteds kjøpekraft banker på døren.

En annen mann som i lang tid har vært linket til Manchester United er José Mourinho. Britiske medier melder at van Gaal sitter utrygt, og det spekuleres i om ikke portugiseren kan bli nestemann til å forsøke seg i den store managerstolen som ingen har klart å fylle etter at sir Alex Ferguson sa at nok får være nok.

Om Mourinho blir Ed Woodwards neste ansettelse, kan United-fansen også glede seg til å få se hvordan Lassana Diarra løser ankerrollen på midtbanen hos de røde djevlene. Ifølge le 10 Sport har Mourinho planlagt å plukke med seg franskmannen uansett hvilke klubb han skulle ende opp i.

Harry Kane har regelrett skutt forsvar i senk denne sesongen og troner øverst på toppscorerlisten i Premier League med sine 21 scoringer. Men bak Kane har det sett skralt ut med alternativer om den engelske landslagsspissen skulle pådra seg skader eller karantener. Det har Mauricio Pochettino bestemt seg for å gjøre noe med, og vurderer Utrechts franske spiss Sebastien Haller som en spiller som kan utvikle seg til å bli en verdig backup for Kane.

Evening Standard melder at 21-åringen med 16 scoringer i den nederlandske toppserien denne sesongen er høyaktuell for en overgang til White Hart Lane i sommer.

Antonio Conte har i lang tid vært sterkt linket til å plukke opp hansken etter Guus Hiddink i Chelsea, men skal ikke være en enkel mann å lokke til den regntunge øya.

Ifølge Express krever italieneren at Chelsea sikrer seg både Romas frisparkekspert Radja Nainggolan and forsvarsspiller Kostas Manolas om en overgang til Roman Abramovitsj' lekegrind skal komme på tale.