NYBAKT MAMMA: Camilla, Simon og deres nyfødte datter Polly. Foto: blogg.mama.nu/lackbergochskold
NYBAKT MAMMA: Camilla, Simon og deres nyfødte datter Polly. Foto: blogg.mama.nu/lackbergochskold

Suksessforfatteren Camilla Läckberg (41) fikk en datter

Den svenske krimforfatteren fikk barn med den 13 år yngre kjæresten Simon Sköld (28).

Camilla Läckberg ble mamma for fjerde gang fredag. Hun fikk sitt første barn sammen med sin 13 år yngre kjæreste, Simon Sköld.

«Nå er hun her, 3836 gram pur kjærlighet. 21:08 kom hun ut med 10 fingre og 10 tær. Det gikk veldig greit og Camilla har det kjempebra! Nå tar vi kvelden og nyter vår lille datter," skriver Simon på parets blogg.

Camilla har selv delt et bilde av datteren på Instagram, hvor hun uttrykker sin store glede.

«Å våkne opp til dette. TAKK for alle deres gratulasjoner på insta, blogg og SMS. Tenk. Endelig kom hun. 21:08 i går kveld. Vår datter.», skriver hun under et bilde sin sovende forlovede Simon og deres datter Polly.

Skal gifte seg

Nyheten om graviditeten ble kjent i august, da Camilla selv avslørte det på Instagram.

«Vi er med barn og om alt går bra kommer vi etter lengre tids forsøk, og pendling mellom håp og fortvilelse, endelig bli foreldre sammen til våren», skrev hun på sin private Instagramprofil.

Siden den gang har paret rukket å forlove seg. I november i fjor gikk Sköld ned på kne under en romantisk middag på Grand Hotell i Stockholm.

Stor suksess

Suksessforfatteren vokste opp i Fjällbacka i Sverige, hvor hennes mest kjente kriminalromaner også er satt til. I krimbøkene møter vi forfatteren Erica Falck og politimannen Patrick Hedström.

Camilla Läckbergs kriminalromaner fra idylliske Fjällbacka er solgt i 55 land, og hun har toppet bestselgerlistene. Hun utgis i 36 land, og bøkene er filmatisert av svensk TV. Filmene er også vist av NRK. Hun har solgt 1,2 millioner bøker i Norge og 12 millioner på verdensbasis.

Läckberg har tre barn fra tidligere forhold.