Capitals ble for sterke for Martinsens Avalanche

Washington Capitals leder sin konferanse overlegent i NHL og ble for sterke for hjemmelaget Colorado Avalanche fredag. Kampen endte 4-2 til gjestene.

TAPTE: Shawn Matthias (18), Andreas Martinsen (27), Nick Holden (2) og Semyon Varlamov (1) måtte se seg slått av Washington Capitals. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. FOTO: AP Photo/Mark Humphrey Foto: Mark Humphrey

Etter en målløs førsteperiode, løsnet det, og en stund så det ut til at Capitals skulle overkjøre vertskapet fullstendig. Snaut ni minutter ut i den andre perioden satte Jay Beagle inn det første målet for laget fra hovedstaden. Etter 13 minutter la Alex Ovetsjkin på til 2-0, og drøyt to minutter senere sto det 3-0 til gjestene etter en scoring av Jason Chimera. I det siste minuttet før pausen brøt Avalanche motstanderens dominans. og Jarome Iginla reduserte til 3-1.

I den siste perioden var Gabriel Landeskog sistemann på pucken da Colorado reduserte igjen. Da klokken tikket mot slutten, tok Colorado ut keeper Semjon Varlamov i et siste forsøk på å sikre videre spill på overtid. I stedet var det T.J. Oshie og Capitals som fikk det siste ordet. Ti sekunder før kampslutt, fastsatte T.J. Oshie sluttresultatet til 4-2.

Andreas Martinsen fikk så vidt under ni minutter på isen denne gangen, men var ikke involvert i noen av Colorados scoringer. (©NTB)